{ Επιχειρηματικότητα }

Η εταιρεία Enimerosi συμπλήρωσε πρόσφατα 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον κλάδο της αποδελτίωσης ΜΜΕ

Η αποδελτίωση των ΜΜΕ στα καλύτερά της!


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Η εταιρεία Enimerosi συμπλήρωσε πρόσφατα 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον κλάδο της αποδελτίωσης ΜΜΕΗ εταιρεία Enimerosi (www.apo.gr) συμπλήρωσε πρόσφατα 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον κλάδο της αποδελτίωσης ΜΜΕ. Σε όλη αυτήν τη διαδρομή κατάφερε να βελτιώσει και να εκσυγχρονίσει θεαματικά τις υπηρεσίες της, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η εταιρεία Enimerosi (www.apo.gr) συμπλήρωσε πρόσφατα 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον κλάδο της αποδελτίωσης ΜΜΕ. Σε όλη αυτήν τη διαδρομή κατάφερε να βελτιώσει και να εκσυγχρονίσει θεαματικά τις υπηρεσίες της, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. 
 
Τα αποτελέσματα των επενδύσεων αυτών καρπώνονται εκατοντάδες εταιρείες, φορείς και φυσικά πρόσωπα, έχοντας συνεχή πρόσβαση σε μια φιλική και εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα, από την οποία αντλούν την καλύτερη, ταχύτερη και εγκυρότερη πληροφόρηση, προερχόμενη από όλα τα διαθέσιμα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. 
 
Οι πιο πρόσφατες ανανεώσεις αφορούν στην αναβάθμιση της χρηστικότητας των «ψηφιακών αποκομμάτων». Κάθε συνδρομητής πλέον κατεβάζει τις αναφορές του ακόμη πιο γρήγορα, με ευκολότερη αποθήκευση και ταχύτατη διαμόρφωση ενός πλήρους daily report σε ελάχιστο χρόνο.
 
Σημαντικές είναι όμως και οι αλλαγές της υπηρεσίας Internet & Social Monitoring. Μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης σαρώνει χιλιάδες ιστοσελίδες, blogs, forums και social media, παρουσιάζοντας στον χρήστη όλες τις διαθέσιμες αναρτήσεις με διαφορά μόλις λίγων λεπτών από τη δημοσίευσή τους, επίτευγμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.
 
Παράλληλα, η πλατφόρμα TV & Radio Monitoring εμπλουτίζεται διαρκώς με νέους σταθμούς από την Περιφέρεια (πέρα από την αυτονόητη πρόσβαση στα Μέσα πανελλαδικής εμβέλειας), ώστε να μπορεί δικαιωματικά να γίνεται λόγος για αποκλειστικότητα στην κάλυψη του πλουραλισμού και αξιοποίηση αξιόλογων Μέσων από το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.
 
Η διαρκής ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών αποδελτίωσης ΜΜΕ, σε συνδυασμό με το απαράμιλλο after sales service, κατατάσσουν την Enimerosi στην κορυφή των προτιμήσεων όλων εκείνων που δεν αναζητούν απλά μια εταιρεία αποδελτίωσης, αλλά την απόλυτα αξιόπιστη λύση στην ολοένα και πιο σύνθετη ανάγκη για σωστή ειδησεογραφική πληροφόρηση.
 
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ