Η φοροδιαφυγή καλά κρατεί στο νησί των ανέμων...

Η φοροδιαφυγή καλά κρατεί στο νησί των ανέμων...

POS συνδεδεμένα με Ελβετία και εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στο ισπανικό ΙΚΑ...

Η επιχείρηση Τρίαινα από τους ράμπο της ΑΑΔΕ στη Μύκονο απέδωσε καθώς φαίνεται καρπούς!
 
Πολλές παρατυπίες ήρθαν στο φως με ενδεικτικότερες τις εξής.
Στο κατάστημα της Luis Vuitton στο κέντρο της Μυκόνου βρέθηκαν 2 POS συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί στο Nammos Village.
Στο κατάστημα της Louis Vuitton στο Nammos Village βρέθηκαν Ισπανοί εργαζόμενοι που ήταν ασφαλισμένοι στο…Ισπανικό ΙΚΑ και ερευνάται κατά πόσο αυτή η πρακτική είναι νόμιμη ή οχι… Τα δύο POS κατασχέθηκαν.
 
Παράλληλα,  στο κέντρο Καλούα στην Παράγκα της Μυκόνου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 3.500 ευρώ, ενώ στο κατάστημα τουριστικών ειδών που λειτουργεί στον ίδιο χώρο εμπορεύματα δεν είχαν τιμολόγια αγοράς. Στο κέντρο επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο.
 
Στο γνωστό εστιατόριο Κατρίν στο κέντρο της Μυκόνου κατασχέθηκαν οι ημερήσιες εισπράξεις ύψους 19.000 ευρώ διότι η εν λόγω επιχείρηση είχε ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες οφειλές προς την εφορία ύψους 380.000 ευρώ.
 
48ωρο λουκέτο επιβλήθηκε και σε μεγάλο πλυντήριο στη χώρα της Μυκόνου διότι δεν είχε κόψει 67 αποδείξεις συνολικού ποσού 13.000 ευρώ.
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως