Site icon Cityportal.gr

Η Fraxel laser skin treatment στη Euromedica

Η Fraxel laser skin treatment στη Euromedica

Η πλέον ανεπτυγμένη μέθοδος σύσφιξης, ανόρθωσης και ανανέωσης του δέρματος είναι η μέθοδος Fraxel laser skin treatment. Είναι μία μη επεμβατική θεραπεία της οποίας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε τύπο δέρματος σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, το στήθος και τα χέρια.

Μπορεί να διορθώσει βλάβες στο δέρμα που οφείλονται στη γήρανση, την ακμή, την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και γενικά κάθε πρόβλημα του οποίου η αιτία είναι η έλλειψη κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι κύριο συστατικό της διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος και η απουσία του συνεπάγεται ουλές, λεκέδες, θαμπάδες, λεπτές ρυτίδες, ρυτίδες έκφρασης και σημάδια χαλάρωσης.
Η σύγχρονη μέθοδος Fraxel laser skin treatment ενεργοποιεί το μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου, δίνοντας στο δέρμα τη δυνατότητα να αναζωογονηθεί με φυσικό τρόπο, αφαιρώντας επιπλέον τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, στις οποίες οφείλονται τα σημάδια γήρανσης.

Σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου, έναντι άλλων μεθόδων (δερμοαπόξεση, χημικό peeling ) είναι:
* Η ταχύτατη επούλωση.
* Δεν απαιτείται διακοπή των καθημερινών δραστηριοτήτων του ασθενούς.
*Δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης της περιοχής.
* Δεν επηρεάζει τις δομές του δέρματος, όπως άλλες τεχνολογίες laser, οπότε μπορεί να εφαρμοσθεί μέχρι και τη περιοχή του στήθους.
* Η μέθοδος ενεργοποιεί τη φυσική ανάπλαση τους δέρματος και διαρκεί 6 μήνες.
* Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Οι ακτίνες αυτές διαπερνούν την ανώτερη στοιβάδα του δέρματος και απορροφώνται από τα κύτταρα της περιοχής του χορίου, όπου και “εδράζεται” ο μηχανισμός ανάπλασης τους δέρματος epidermida.

Επειδή η ακτίνα δρα σε ένα μικροσκοπικό τμήμα, αφήνοντας ανέπαφη την περιβάλλουσα περιοχή, έτσι ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός ανάπλασης άρα και η παραγωγή κολλαγόνου.

Xάρης Γερεμπακάνης / Αισθητικός Πλαστικός Χειρουργός ειδικευθείς σε Μ. Βρετανία & ΗΠΑ. Διευθυντής Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής *Euromedica Γενική Κλινική*

Exit mobile version