Η Γιάννα Αγγελοπούλου αναλαμβάνει τη σίτιση των προσφύγων στη Σίνδο

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αναλαμβάνει τη σίτιση των προσφύγων στη Σίνδο

Τα έξοδα για τη σίτιση των προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας που θα δημιουργηθεί στη στη Σίνδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει η Γιάννα και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.  

Η κυρία Θάνου κατά την επίσκεψή της στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, γνωστοποίησε την είδηση ενώ ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών στην Ειδομένη και για τον νέο χωρο ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, από τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Φίλιππο Τσαλίδη.  

«Η κυβέρνησή μας, με τις σκληρές και άοκνες προσπάθειές της εξασφάλισε τις απαιτουμένες υποδομές και τον εξοπλισμό στο ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής» είπε η πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου και πρόσθεσε ότι στη διάθεση της επόμενης κυβέρνησης θα είναι επίσης και η προσφορά του ζεύγους Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, προς κάλυψη των δαπανών σίτισης, στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το ζεύγος Αγγελοπούλου για την προσφορά τους και ευελπιστώ να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους» πρόσθεσε η κ. Θάνου.
Πηγή: lifo.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως