Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει: Το Hunger Games, η Kris Jenner και η δόξα

Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει: Το Hunger Games, η Kris Jenner και η δόξα

Το τελευταίο μέρος της σειράς “Hunger Games”, έρχεται το Νοέμβριο και η Jennifer Lawrence μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο πολύ επιτυχημένο franchise ταινιών στους New York Times. Η σταρ, όμως εκτός από το ρόλο της ως “Katniss”, έκανε κι άλλες αποκαλύψεις, για την προσωπικότητά της, τη δόξα, τις διάσημες φιλίες της, αλλά και για τις επαγγελματικές επιλογές της στη βιομηχανία του θεάματος.
 
Όσον αφορά την εμφάνιση της Kris Jenner στα γενέθλιά της, δήλωσε: “Θέλω πολύ να μιλήσω γι’ αυτό. Οι δύο κολλητές μου διοργάνωσαν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά μου με μια μεγάλη έκπληξη μέσα στην έκπληξη. Στεκόμουν εκεί και μου τραγουδούσαν ‘Happy Birthday’. Η Kris Jenner ήρθε και κρατούσε την τούρτα μου. Ήταν η πιο κοντινή μου εμπειρία με το να χάσω τις αισθήσεις μου. Δεν είχα ιδέα! Δεν την είχα γνωρίσει ποτέ, όμως πάντα έβλεπα το ‘Keeping Up With the Kardashians’. Και μετά ήρθε η Kris Jenner και τραγούδησα το ‘Build Me Up Buttercup’ στο καραόκε και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία”.
 
Πώς ήταν η τελευταία μέρα στο πλατό του Hunger Games; “Την τελευταία μέρα ήταν πολύ συναισθηματικά όλα και δεν μπορούσαμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλο. Φρικάραμε λίγο που αυτό τελείωνε. Και μετά, μία εβδομάδα μετά, μαζευτήκαμε στο σπίτι του Liam. Ήμασταν κάπως σαν ‘Ναι, ΟΚ, τώρα μπορούμε να είμαστε απλά φίλοι’. 
 
Με ποια κριτήρια επιλέγει τις ταινίες που θέλει να παίξει; “Ξέρετε, διαβάζω τα σενάρια. Προσλαμβάνω ανθρώπους να μου λένε τη γνώμη τους και ακούω. Αλλά, τελικά, το ρίσκο είναι μέρος της τέχνης σου. Κάνω πράγματα στα οποία ανταποκρίνομαι και προσπαθώ να μην το υπεραναλύω”.
 
Την έχει αλλάξει η δημοσιότητα; “Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μπορώ να ζήσω τη ζωή μου με το δικό μου τρόπο, πως υπάρχουν τρόποι να μπεις στο Hollywood χωρίς να είσαι κάποια άλλη. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να πάω να κάνω το πάρτι γενεθλίων μου στο Chateau Marmont. Μπορώ να το κάνω στο σπίτι μου”.
Πηγή: queen.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως