{ Τελευταία νέα }

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Κλεάνθης Μανδαλιανός, Έλενα Ράπτη
Πότε: 20/09/2020
Ημέρες & Ώρες

Κατά τη διάρκεια της δράσης εθελοντές θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό και dvd

Την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης φιλοξενεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε 2 σημεία του Δήμου τις εξής ώρες:
- από τις 11.00– 13.00 στο Αμφιθέατρο του Πεζοδρόμου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό
- από τις 18.00 – 20.00 στην Πλατεία Ευόσμου

Κατά τη διάρκεια της δράσης εθελοντές θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό και dvd και θα απαντούν σε ερωτήσεις τηρώντας πάντοτε τα σχετικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας.

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της καμπάνιας με την τοπική αυτοδιοίκηση, συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Η Έλενα Ράπτη ενημέρωσε τον δήμαρχο για την πορεία και τους νέους στόχους που θέτει η καμπάνια και συμφώνησαν να δρομολογήσουν από κοινού δράσεις για την ενημέρωση των δημοτών.

Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου και η Έλενα Ράπτη συμφώνησαν στην αναγκαιότητα προώθησης των μηνυμάτων της καμπάνιας και δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν στενά για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχησή τους στην τοπική κοινωνία.

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ