{ Θέατρo }

Η Κατερίνα Βρανά στο θέατρο Αριστοτέλειον


Κατηγορίες: Θέατρο

Η Κατερίνα Βρανά στο  θέατρο Αριστοτέλειον

Χώρος: Θέατρο Αριστοτέλειον
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 2, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Αριστοτέλειον
Τιμή: από 15.00

Πότε: 11/11/2019 - 12/11/2019
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 21:15
Τρίτη: 21:15

Η αγαπημένη stand up κωμικός Κατερίνα Βρανά επιστρέφει Νοέμβριο 2019 με το Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα) στο Θέατρο Αριστοτέλειο για δύο παραστάσεις.

Στην καινούργια της παράσταση “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)”, η Κατερίνα Βρανά διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο.
 
Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η αγαπημένη stand-up κωμικός, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη βούλα) ήταν περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της. Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ το ν ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της! Ελάτε να δείτε, λοιπόν, γιατί της αξίζει το hashtag “so brave”.
 
Στο ολοκαίνουριο stand-up show της η Κατερίνα θα μιλήσει για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια. Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!  
 
Info
Κατερίνα Βρανά- Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα) 
Παραστάσεις: 11 & 12 Νοεμβρίου 2019 (για δύο μόνο παραστάσεις)
Πού: Θέατρο Αριστοτέλειον,
Πότε: 11 και 12 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:15 
Διάρκεια: 80 λεπτά 
 
Εισιτήρια: 15 ευρω γενική είσοδος, 12 ευρω προπώληση είσοδος (ισχύει για τα 200 πρώτα εισιτήρια), 10 ευρω ΑΜΕΑ 
Προπώληση: Ticketservices.gr και στο ταμείο του θεάτρου(2310262051)
Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ