Η ξυπόλητη σημαιοφόρος της 28ης Οκτωβρίου

Η ξυπόλητη σημαιοφόρος της 28ης Οκτωβρίου

Η σημαιοφόρος που παρέλασε ξυπόλητη μπροστά από τη Βουλή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν ήθελε να διαμαρτυρηθεί, όπως μεταδόθηκε αρχικά, απλώς δεν μπορούσε να προχωρήσει με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, λένε τώρα πηγές στο υπουργείο Παιδείας.

Φωτογραφίες της μαθήτριας της Β’ Λυκείου έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, ωστόσο τα κίνητρά της έγιναν αντικείμενο φημολογίας και δεν διευκρινίστηκαν πέραν από την ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο Ιωάννης Γεωργακόπουλος, γενικός διευθυντής Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου εξέδωσε το βράδυ ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αλήθειας: «Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλητης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του πάρκινγκ της Βουλής, έχασε το βήμα της εξ αιτίας ενός των υποδημάτων της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι».

«Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση, τόσο στη διμοιρία της από τις σημαίες, όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και κοριτσιών του Λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλητη συνέχισε να παρελαύνει».

Ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους.

Πηγή in.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως