Η Μαντόνα μου έδινε 20 εκατ. για να την αφήσω έγκυο

Η Μαντόνα μου έδινε 20 εκατ. για να την αφήσω έγκυο

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA Ντένις Ρόντμαν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 58χρονος πρώην μπασκετμπολίστας ρωτήθηκε αν ήταν η Μαντόνα που τον έκανε ευρέως γνωστό.
 
Ο Ρόντμαν ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνος που έκανε γνωστή τη Μαντόνα, η οποία όταν έγιναν ζευγάρι έβλεπε την καριέρα της να φθίνει. «Η Μαντόνα με ήθελε γιατί ήμουν κακό παιδί», είπε. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ιδιωτικές τους στιγμές και αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ποπ σταρ τού είχε προσφέρει ένα αμύθητο χρηματικό ποσό προκειμένου να την καταστήσει έγκυο.
 
Ανέφερε δε μία τηλεφωνική συνομιλία του στην οποία η Μαντόνα του είπε ότι έχει ωορρηξία, ενώ εκείνος τζόγαρε σε καζίνο του Λας Βέγκας και εκείνη ήταν στη Νέα Υόρκη. «Ωραία, θα είμαι εκεί σε πέντε ώρες», της είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο μπασκετμπολίστας. «Η Μαντόνα τότε έστειλε ένα αεροσκάφος G5 να με πάρει. Έφτασα στη Νέα Υόρκη, πήγα στο σπίτι της, έκανα τη «δουλειά» μου, μπήκα ξανά στο αεροσκάφος και πήγα πίσω στο Λας Βέγκας και ξεκίνησα πάλι να παίζω. Είναι αληθινή ιστορία!», ανέφερε on air ο Ρόντμαν.
 
Όταν ρωτήθηκε αν το μετάνιωσε που δεν άφησε τη Μαντόνα έγκυο, ο θρύλος των γηπέδων είπε: «Όχι, λοιπόν, η Μαντόνα θα μου έδινε 20 εκατομμύρια δολάρια αν κάναμε παιδί. Θα μου τα έδινε μόνο, όταν το παιδί γεννιόταν».
 
Οι δυο τους τελικά δεν απέκτησαν παιδί, αλλά ο Ρόντμαν πιστεύει, όπως είπε στην εκπομπή, ότι ίσως δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο η Μαντόνα έκανε μια τέτοια πρόταση. Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι η 22χρονη σήμερα κόρη τής Μαντόνα, Λούρδη, μπορεί να είναι ο καρπός μιας ανάλογης συμφωνίας που έκανε η τραγουδίστρια με τον τότε γυμναστή της Κάρλος Λεόν.