{ Τελευταία νέα }

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε τα πάντα – Ο Κωνσταντάρας, οι πλαστικές, το παιδί


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε τα πάντα – Ο Κωνσταντάρας, οι πλαστικές, το παιδίΗ Μάρω Κοντού μίλησε για όλα.

Η Μάρω Κοντού μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. 
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις. Εμβάθυνε στα πρωσωπικά της αποκαλύπτοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδί. 
Τέλος, μίλησε και για το όνειρό της...
Αναλυτικά είπε....
Λάμπρος Κωνσταντάρας: “Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι.
Δεν ταιριάζαμε καθόλου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ ταιριάζαμε εκπληκτικά στο σινεμά και στο θέατρο έχουμε παίξει πολύ με τον Λάμπρο. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του, ήταν βωμολόχος από το πρωί ως το βράδυ -αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει. Ήταν δύσκολος άνθρωπος”.
Πλαστικές επεμβάσεις: “Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο. Γιατί να μην το πω”;
Το παιδί που δεν έκανε: “Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Γύρω στα 35 μου το έψαξα στο εξωτερικό και μου είπαν ότι δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, αλλά δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα και θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά 10 χρόνια. Είχα πονέσει τόσο πολύ που απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνω παιδί”.
Το όνειρό της: “Ένα όνειρο κάνω, να πεθάνω στον ύπνο μου. Αυτό ονειρεύομαι και δίνω εντολή. Είμαι τόσο τυχερή, περπατάω, σκέφτομαι, οδηγώ, παίζω στο θέατρο, πίνω καφέ και είμαι εδώ 80+ ετών”.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ