Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην αναζήτηση του Twitter

Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην αναζήτηση του Twitter

Εάν το Twitter είναι ένα από τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πως έχουν γίνει δύο σημαντικές αλλαγές.
 
Αρχικά, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης emoji στα tweets και δεύτερον το κοινωνικό δίκτυο έχει κάνει καλύτερη την αναζήτηση. Ένα επόμενο βήμα που έχει σκοπό να κάνει το Twitter είναι να συνδυάσει αυτά τα δύο εργαλεία. Δηλαδή: Αναζήτηση με emoji.
 
Το update αυτό, έγινε γνωστό από το Emojipedia, το οποίο συνεργάζεται με το Twitter. Μπορεί να φαίνεται ως μια πολύ μικρή αλλαγή, αλλά η αναζήτηση με τους χαρακτήρες δίνει μια επιπλέον ευκολία στον χρήστη καθώς μεταξύ άλλων μπορεί να βρει πιο εύκολα λογαριασμούς οι οποίοι έχουν emoji στο όνομά τους, δυνατότητα που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.
 
Το Twitter έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι το κοινωνικό δίκτυο θα πουληθεί, καθώς οι χρήστες του δεν ήταν τόσο αυξημένοι και τα έσοδα δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες της εταιρείας.
 
Αυτός φαίνεται πως είναι ακόμη ένας λόγος που το δίκτυο αρχίζει να αναβαθμίζεται, όπως άλλωστε κάνει και το Facebook και το Instagram που προχωρούν σε συνεχείς αλλαγές στην πλατφόρμα τους. 
 
Μάλιστα, το κοινωνωνικό δίκτυο που στα 11 χρόνια λειτουργίας του μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ποτέ κερδοφόρο, ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του έφθασαν τα 328 εκατομμύρια, κατά 6% περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, προστέθηκαν περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια νέοι χρήστες. Πηγή:cnn.gr