{ Εκδηλώσεις }

«Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» στα θερινά σινεμά


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

«Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» στα θερινά σινεμά

Χώρος: Θερινός κινηματογράφος Ελληνίς
Διεύθυνση: Λεωφ. Στρατού 11, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θερινός κινηματογράφος Ελληνίς
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Γιάννης Οικονομίδης
Πότε: 01/06/2020 - 03/06/2020
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 21:00 και 23:45
Τρίτη: 21:00 και 23:45
Τετάρτη: 21:00 και 23:45

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» θα παίζεται από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και όλο το καλοκαίρι στα σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας

Μετά την θριαμβευτική της έξοδο τον Μάρτιο, που διακόπηκε απότομα λόγω της επιβολής των περιοριστικών μέτρων, η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη ξαναβρίσκει το κοινό της κάτω από το φως των αστεριών και με ασφάλεια.

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» θα παίζεται από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και όλο το καλοκαίρι στα σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας  που έχει θεσπίσει η πολιτεία.

Την διανομή σε όλη την Ελλάδα έχει αναλάβει η TULIP Entertainment AE.

Συγκεκριμένα:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από Δευτέρα 1/6 έως Τετάρτη 3/6 η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» στο θερινό «Ελληνίς» Κάθε μέρα δύο προβολές, στις 9:00μ.μ. και στις 11:45μ.μ.

Δευτέρα 01/06 έως Τετάρτη 10/06 στις 21:15 στο θερινό «Αύρα» στην πλαζ Αρετσούς
Κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη γενική είσοδος 6 ευρώ!
Κάθε Πέμπτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο!

ΑΘΗΝΑ
τη Δευτέρα 1 Ιουνίου η "Μπαλάντα" ανοίγει στην Αθήνα σε ΤΡΙΑΝΟΝ, ΚΑΡΜΕΝ, ΦΛΟΙΣΒΟ και ΑΛΕΞ (Πόρτο Ράφτη), στην Θεσσαλονίκη σε  ΕΛΛΗΝΙΣ και ΑΥΡΑ (Καλαμαριά) και στην επαρχία στους κινηματογράφους ΣΙΝΕ ΒΑΛΙΑ (Άργος) και  ΑΤΤΙΚΟΝ (Χανιά). 

Από Τρίτη 2 Ιουνίου η ταινία θα προβάλλεται και στον ΟΡΦΕΑ (Κως), ενώ από Τετάρτη 3 Ιουνίου στην Αθήνα προστίθεται και η ΑΙΓΛΗ στο Χαλάνδρι.

Από Πεμπτη 4 Ιουνίου θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, όπως ο θερινός κινηματογράφος ΛΑΙΣ (Ταινιοθήκη της Ελλάδος) στον Κεραμεικό.

O Γιάννης Οικονομίδης και οι συνεργάτες του ανυπομονούν να υποδεχθούν το κοινό της ταινίας που δεν κατάφερε να την παρακολουθήσει τον Μάρτιο αρχικά λόγω της κοσμοσυρροής που σημειώθηκε την πρώτη εβδομάδα προβολής της και στη συνέχεια λόγω του lockdown.

Ραντεβού στα θερινά!

 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ