{ Τελευταία νέα }

Η Μπέτυ Μπαζιάνα εκλέγεται προσεχώς επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα εκλέγεται προσεχώς επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΚαθηγήτρια πανεπιστημίου αναμένεται να εκλεγεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η Μπέτυ Μπαζιάνα.

 
 
Η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος στο ΕΜΠ, έχει αποκτήσει προβάδισμα για τη θέση της επίκουρης καθηγήτριας στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο αποτελεί  αυτοδύναμο τμήμα μετά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ και την πρόσληψη τεσσάρων επίκουρων καθηγητών.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τα ΝΕΑ, η εισήγηση της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής είναι ομόφωνη, δεδομένου ότι η κ. Μπαζιάνα φαίνεται αφενός  να έχει τα περισσότερα προσόντα, ενώ αφετέρου, δεν ήταν πολλοί αυτοί που διεκδίκησαν τη θέση.
 
Σημειώνεται ότι για να μονιμοποιηθεί στη θέση του επίκουρου καθηγητή πρέπει να παρέλθει τριετία, ενώ ο διορισμός μπορεί να ανακληθεί με απόφαση υπουργού.
 
Η κ. Μπαζιάνα είναι καθηγήτρια Πληροφορικής με σπουδές στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του πανεπιστημίου Πατρών και διδακτορικό στο ΕΜΠ. Δίδαξε αρχικά σε γυμνάσιο, στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο τμήμα Πληροφορικής στη Λαμία και αποσπάστηκε ως συμβασιούχος στο ΕΜΠ.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ