Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Θέατρο Γης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Θέατρο Γης

Μαζί της η Ήβη Αδάμου

Αυτό το καλοκαίρι η Νατάσα Θεοδωρίδου θα παραδοθεί μαζί σας στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα.
Μαζί της η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Αυτό το καλοκαίρι θα παραδοθώ στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα.. με τις μελωδίες μου θέλω να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα φεγγάρι …να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και όλα να γίνουν ένας χαρτοπόλεμος.

Κοντά μου θα είναι η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.

Είστε όλοι καλεσμένοι μου!»

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions, ενημερώνει το κοινό ότι η προγραμματισμένη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, μεταφέρεται από τις 31 Αυγούστου στις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη.
Για αποφυγή οποιουδήποτε συνωστισμού και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της Ticketservices και από τα Public.
Το κοινό που έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τις 31 Αυγούστου μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και για την νέα ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου χωρίς να χρειαστεί η αντικατάστασή τους.

Με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας και με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση τόσο των θεατών όσο και όλης της ομάδας (μουσικών, ηχοληπτών, φωτιστών, ταξιθετριών), η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα εμφανιστεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Γης, στις 9 το βράδυ.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στη γενέτειρά της, θέλοντας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να επικοινωνήσει με το κοινό και να τους αλλάξει διάθεση.
Οι πόρτες του θεάτρου, θα ανοίξουν μία ώρα νωρίτερα ώστε να υπάρχει ομαλή είσοδος των θεατών που υποχρεούνται να φορούν μάσκες καθ? όλη τη διάρκεια της συναυλίας και  να κρατούν αποστάσεις.
Ραντεβού την Τετάρτη 23 του μηνός στο Θέατρο Γης!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης,
την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ώρα: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
16 ευρώ προπώληση
18 ευρώ την ημέρα της συναυλίας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
– σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Ο̲Δ̲Η̲Γ̲Ι̲Ε̲Σ̲ ̲Α̲Σ̲Φ̲Α̲Λ̲Ο̲Υ̲Σ̲ ̲Δ̲Ι̲Ε̲Ξ̲Α̲Γ̲Ω̲Γ̲Η̲Σ̲ ̲Μ̲Ο̲Υ̲Σ̲Ι̲Κ̲Ω̲Ν̲ Θ̲Ε̲Α̲Μ̲Α̲Τ̲Ω̲Ν̲ ̲Σ̲Ε̲ ̲Α̲Ν̲Ο̲Ι̲Κ̲Τ̲Ο̲Υ̲Σ̲ ̲Χ̲Ω̲Ρ̲Ο̲Υ̲Σ̲

– Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
– Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο.
– Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και θα προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.
– Δεν θα επιτρέπεται διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
– Την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης δεν θα διατίθενται εισιτήρια στο εκάστοτε χώρο, και για τον λόγo αυτό το κοινό προ τρέπεται να προ αγοράζει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια του ή από τα σημεία προπώλησης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως