{ Εκπαίδευση }

Η νέα γενιά μιλά… Ασιατικά!

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Η νέα γενιά μιλά… Ασιατικά!

Χώρος: SPEAK
Διεύθυνση: Τσιμισκή 80, 54622
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω SPEAK


Speak, το μοναδικό φροντιστήριο που προσφέρει μαθήματα Κορεάτικων και Ιαπωνικών και παράλληλα το επίσημο εξεταστικό κέντρο για Κινέζικα στην B. Ελλάδα

Εδώ και 25 χρόνια, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Speak, δημιουργούμε προγράμματα προσανατολισμένα στις νέες απαιτήσεις, τόσο των σπουδαστών μας, όσο και των νέων τάσεων στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.
Είμαστε το μοναδικό φροντιστήριο που προσφέρει μαθήματα Κορεάτικων και Ιαπωνικών και παράλληλα, είμαστε το επίσημο εξεταστικό κέντρο για την Κινέζικη γλώσσα σε όλην την B. Ελλάδα.
Εκτός από τα ολοκληρωμένα τμήματα ενηλίκων, κάθε Σάββατο καλωσορίζουμε στο χώρο μας νέους μαθητές μεταξύ 12 και 16 ετών, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Κινέζικων, Κορεάτικων και Ιαπωνικών. Μέσα σε 30 εβδομάδες καλύπτουν δύο επίπεδα στη γλώσσα της προτίμησής τους, χωρίς να επιβαρύνεται το υπόλοιπο σχολικό πρόγραμμά τους.
Συγκεκριμένα, τα μαθήματα προγραμματίζονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και διαρκούν τρεις διδακτικές ώρες. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γλώσσα και τον πολιτισμό αυτών των χωρών, μέσα από το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, τις άψογα καταρτισμένες καθηγήτριες και πλήθος παράλληλων εργαστηρίων και εκδηλώσεων.
Τα νέα μας τμήματα ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Επωφεληθείτε από τις τελευταίες προσφορές που υπάρχουν, καλώντας στο 2310.225.717 ή με μία επίσκεψη στο χώρο μας, Τσιμισκή 80, 2 ος όροφος.
 
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-22:00
Σάββατο 10:00-14:00
Ακολουθήστε μας στα social media:
Facebook: Speak
Instagram: @speak.language.school
 
Περισσότερες πληροφορίες:
www.speak.edu.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ