Η περιοδεία της Δέσποινας Βανδή σε όλη την Ελλάδα με τίτλο «LONG HOT TOUR 2009»

Η περιοδεία της Δέσποινας Βανδή σε όλη την Ελλάδα με τίτλο «LONG HOT TOUR 2009»

Η περιοδεία της Δέσποινας Βανδή σε όλη την Ελλάδα με τίτλο «LONG HOT TOUR 2009» ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και  πιο συγκεκριμένα από το γήπεδο του Απόλλωνα στην Καλαμαριά.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεργάζεται με τους Goin? Through, τους Nevma, το Θηρίο και τον Στέλιο Μάξιμο, ο οποίος λίγα λεπτά μετά τις 21.30 ανέβηκε στη σκηνή και προθέρμανε το κοινό με τον καλύτερο τρόπο και  με όλες τις γνωστές του επιτυχίες.
Αμέσως μετά ,τη σκυτάλη πήραν οι Goin? Through που μαζί με τους Nevma και το Θηρίο έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, όλα αυτά τα χρόνια! Ξεσήκωσαν με μοναδικό τρόπο τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί τους.
Λίγα λεπτά πριν από τις 23.00 οι θαυμαστές  φώναζαν ρυθμικά το όνομά της κι ενώ ακούγονταν οι πρώτες νότες του νέου της single «Υπάρχει ζωή» δια χειρός Φοίβου, η Δέσποινα Βανδή εντυπωσιακή και λαμπερή όσο ποτέ εμφανίστηκε στη σκηνή.
Για τις επόμενες δύο ώρες η Δέσποινα δεν σταμάτησε να ερμηνεύει όλες τις επιτυχίες της δίνοντας για άλλη μία φορά τον καλύτερο εαυτό της.
Άνετη κι επικοινωνιακή με το κοινό απέδειξε και πάλι ότι εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια είναι και καταπληκτική performer.
Από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν τα ντουέτα της Δέσποινας με τον Νίκο Βουρλιώτη και το Θηρίο καθώς και οι ερμηνείες της σε dance και rock τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως