{ Τελευταία νέα }

Η πριγκίπισσα διέταξε να βασανίσουν τον υδραυλικό της!


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Η πριγκίπισσα διέταξε να βασανίσουν τον υδραυλικό της!Η αδερφή του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, Χάσα της Σαουδικής Αραβίας, θα δικαστεί ερήμην τον επόμενο μήνα στο Παρίσι, για τα βασανιστήρια σε βάρος ενός υδραυλικού

Η αδερφή του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, Χάσα της Σαουδικής Αραβίας, θα δικαστεί ερήμην τον επόμενο μήνα στο Παρίσι, για τα βασανιστήρια σε βάρος ενός υδραυλικού στο Παρίσι. Η 40χρονη πριγκίπισσα Χάσα που ζούσε σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα, στο Παρίσι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έδωσε εντολή στον προσωπικό της φρουρό να βασανίσει επί ώρες τον υδραυλικό της, τον Σεπτέμβριο του 2016.   

Σύμφωνα το θύμα, η πριγκίπισσα τον είχε προσλάβει για μία ανακαίνιση στο διαμέρισμά της και ενώ οι εργασίες προχωρούσαν, ο επαγγελματίας ισχυρίζεται πως θέλησε να βγάλει μία φωτογραφία με την πρόοδο της δουλειάς, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο. Μόλις όμως έγινε αντιληπτός από τη Χάσα, τον κατηγόρησε ότι θέλει να πουλήσει τις φωτογραφίες στις τάμπλοϊντ και διέταξε τον σωματοφύλακά της να τον χτυπήσει.   

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η πριγκίπισσα φώναζε στον φρουρό «σκότωσέ τον, το σκυλί, δεν του αξίζει να ζει» ενώ ο άνδρας της ασφάλειας του έδεσε τα χέρια και τον χτύπησε στο πρόσωπο, υποχρεώνοντάς τον να φιλήσει τα πόδια της Χάσα. Το βασανιστήριο του κράτησε για ώρες όπως λέει και τελικά τον άφησαν να φύγει χτυπημένος και ταπεινωμένος χωρίς τα εργαλεία της δουλειάς του.   

Όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο, τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που αναγκάστηκε να απέχει από την εργασία του για οχτώ ημέρες έως ότου αναρρώσει. Οι αρχές έθεσαν υπό κράτηση τη Χάσα, όταν το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στις αρχές, σύμφωνα με τη Le Point. Όμως μία ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη αν και δεν διέθετε διπλωματική ασυλία, απόφαση την οποία κατέκρινε το γαλλικό Εφετείο.

Για την πριγκίπισσα Χάσα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης το 2017 αλλά, μέχρι στιγμής δε έχει συλληφθεί και έτσι όλοι περιμένουν να μην παραστεί στην ακροαματική διαδικασία.   

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ