{ Τελευταία νέα }

Η Ραχήλ Μακρή και η υπεύθυνη δήλωση από τον Κικίλια για την ασφάλεια της μάσκας

 

Κατηγορίες: Κοινωνία

Η Ραχήλ Μακρή και η υπεύθυνη δήλωση από τον Κικίλια για την ασφάλεια της μάσκαςΗ Ραχήλ Μακρή και η υπεύθυνη δήλωση από τον Κικίλια για την ασφάλεια της μάσκας

Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή κάλεσε τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πάθει τίποτα από τη χρήση μάσκας.
«Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση. Θα βεβαιώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και δεν έχει επιπτώσεις σ αυτήν» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook. «Θα αναλάβουν την πλήρη και αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας. Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα. Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα. Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση».
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ