{ Εκδηλώσεις }

«Η Ρόζα της Σμύρνης» δωρεάν κινηματογράφος στους Αμπελόκηπους

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

 «Η Ρόζα της Σμύρνης» δωρεάν κινηματογράφος στους Αμπελόκηπους
Δωρεάν

Χώρος: Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αμπελόκηποι
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου, Αμπελόκηποι , 56121
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αμπελόκηποι
Τιμή: 0.00

Πότε: 15/06/2020 - 16/06/2020
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 21:00
Τρίτη: 21:00

Ελεύθερη είσοδος

Δωρεάν προβολή Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Ιουνίου «Η Ρόζα της Σμύρνης» στο πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος»

Φέτος το καλοκαίρι, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης δίνει τη δυνατότητα στους σινεφίλ να ζήσουν όμορφες κινηματογραφικές στιγμές στο πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» με την προβολή γνωστών και αγαπημένων ταινιών του ελληνικού και του παγκόσμιου κινηματογράφου. Tαξιδέψτε κάτω από τα αστέρια στον κόσμο της έβδομης τέχνης τηρώντας πάντα τις προβλεπόμενες ασφαλείς αποστάσεις.

Εκκίνηση με την δραματική ελληνική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης», την ταινία που «έκοψε» πάνω από 350.000 εισιτήρια. Είσοδος ελεύθερη.

Υπόθεση: 
Η αινιγματική Σμυρνιά αρχόντισσα Ρόζα ζει επί δεκαετίες με το βάρος ενός μυστικού, που κρατά πεισματικά σφραγισμένο ακόμα και από την 28χρονη εγγονή της Μαριάννα, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει στον κόσμο. Ένα μυστικό που έρχεται από την Σμύρνη του 1922.
 
Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη, ενός αρχιτέκτονα που αναζητεί στα παράλια της Μικράς Ασίας ίχνη από τις χαμένες πατρίδες, μια παλιά φωτογραφία κι ένα νυφικό λερωμένο με αίμα, γίνονται αφορμή για να ανασυρθεί, 60 χρόνια μετά, μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη.
 
H μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η πρόκληση του μυστηρίου, η γοητεία του ταξιδιού και η δύναμη του έρωτα συνθέτουν την ατμόσφαιρα και τη διαδρομή που ακλουθούν οι τέσσερεις ήρωες στις δυο μεριές του Αιγαίου, συνειδητοποιώντας πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία.

Info
Δευτέρα 15 Ιουνίου και Τρίτη 16 Ιουνίου 
21:00
Είσοδος δωρεάν

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ