Η Θεσσαλονίκη θα γεμίσει με Αγιοβασίληδες!  (Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2016)

Η Θεσσαλονίκη θα γεμίσει με Αγιοβασίληδες! (Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2016)

Με αγιοβασίληδες θα γεμίσει φέτος το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα μήνα πριν το 3ο Santa Run.
Στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Notos Galleries (Στοά Χιλς, Τσιμισκή 24) θα βρίσκονται ξωτικά και θα παραλαμβάνουν γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη. Μάλιστα, φέτος θα υπάρχουν και πολλές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, για όλους τους μικρούς φίλους των Χριστουγέννων!
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 και θα διαρκέσουν ως το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικους σελιδοδείκτες  τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 18:00 με την ομάδα «Σχεδία στη Πόλη».  Ενώ από τις 19:30 θα ξεκινήσει η επίσημη προπώληση των συμμετοχών του 3ου Santa Run και η γνωστοποίηση των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων που φέτος θα δοθούν τα χρήματα της διοργάνωσης.

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα! Το SantaRun Thessaloniki 2016 έρχεται στις 18 Δεκέμβρη! Ντυνόμαστε όλοι ΆγιοΒασίληδες και τρέχουμε στους δρόμους της πόλης. Όλα τα έσοδα καταλήγουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!
Οι έγγραφές ξεκινάνε στις 15 Νοέμβρη.
Σας περιμένουμε όλους!

 
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
 
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου:
Από τις 11:00-13:00
«μια ιστορία θα σας πω»
Αφηγήσεις και συζητήσεις με χριστουγεννιάτικα μουσικά ακούσματα και θεατρικό παιχνίδι, με άξονα τα «Διηγήματα των Χριστουγέννων από όλο τον κόσμο».
 
Από τις  13:30-16:30
«Face painting»
Παιδαγωγοί με τη συνοδεία τραγουδιών θα ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα πρόσωπα των παιδιών.
 
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου:
Από τις  11:00-13:00
«τα μυστικά των Χριστουγέννων »
Θεατρικό παιχνίδι, με άξονα τη ζωή τη γυναίκα του Santa Claus, όπου τα παιδιά θα μπορούν να ρωτήσουν ότι επιθυμούν στον άγιο Βασίλη και στη γυναίκα του. Να βγουν φωτογραφία μαζί τους και να τους δωρίσουν ένα μικρό γλύκισμα.
 
Από τις 13:30-17:30
«Face painting»
Παιδαγωγοί με τη συνοδεία τραγουδιών θα ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα πρόσωπα των παιδιών.
 
Από τις  18:00-19:00
Τα παιδιά σε συνεργασία με την ομάδα «Σχεδία στη Πόλη» δημιουργούν τον δικό τους χριστουγεννιάτικο συνδετήρα με ανακυκλώσιμα υλικά. Παράλληλα μικρές εκπλήξεις θα υπάρχουν στο κήπο του Άγιου Βασίλη.
 
19:30 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
 
Παρουσίαση SantaRun Thessaloniki . Παρουσία Ιδρυμάτων.  Παρουσία δημόσιων φορέων της πόλης (Δήμος Θεσσαλονίκης και Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας) και εκκίνηση αντίστροφής μέτρησης για τη κεντρική εκδήλωση- παράλληλα δράσεις για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζονται!
 
Σάββατο 19 Νοεμβρίου:
Από τις  11:00-13:30
«Το Σκλαβί της Ξένια Καλογεροπούλου»
«Το «Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, που παρουσιάζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο θέατρο «Αριστοτέλειον, εντάσσεται στις εκδηλώσεις του Santa Run Thessaloniki.  Πρωταγωνιστές της παράστασης, θα ζωντανέψουν στιγμές από το γνωστό παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους και θα τους διασκεδάσουν με διαδραστικά παιχνίδια βασισμένα στο θεατρικό έργο.»
 
Από τις 17:00-21:00
«φτιάξε το δικό σου χριστουγεννιάτικο σελιδοδείκτη»
Θα δημιουργηθεί ένα εργαστήρι με ανακυκλώσιμα υλικά όπου τα παιδιά θα μπορούν να κατασκευάσουν το σελιδοδείκτη που επιθυμούν για το χριστουγεννιάτικο βιβλίο  τους και έπειτα να το παίρνουν σπίτι τους.
 
«Face painting»
Παιδαγωγοί με τη συνοδεία τραγουδιών θα ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα πρόσωπα των παιδιών.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως