{ Εκδηλώσεις }

Η Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών, στον Άγιο Φώτιο στη Θεσσαλονίκη

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Η Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών, στον Άγιο Φώτιο στη Θεσσαλονίκη

Χώρος: Άγιος Φώτιος
Διεύθυνση: Λασκαράτου 1 – Μ.Κάλλας. , 54646
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Άγιος Φώτιος
Τιμή: από 0.00

Πότε: 02/10/2019 - 07/10/2019
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 7:00
Τρίτη: 7:00
Τετάρτη: 17:30
Πέμπτη: 7:00
Παρασκευή: 7:00
Σάββατο: 7:00
Κυριακή: 7:00

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει έως την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

H Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου - Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 7 το πρωί έως τις 12:30 τα μεσάνυχτα

Την Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου του θαυματουργού, Προστάτου των καρκινοπαθών, εκ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ευβοίας, θα μπορούν να προσκυνήσουν οι πιστοί στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου που βρίσκεται στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης απέναντι απο το Ποσειδώνιο.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
 
«Μία σημαντική ευλογία θα λάβουν οι ευσεβείς πιστοί της Aποστολικής Μητρόπολης των Θεσσαλονικέων, αφού την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, στις 5:30 το απόγευμα, θα υποδεχθούν την Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου του θαυματουργού, Προστάτου των καρκινοπαθών, εκ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ευβοίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.
 
Η υποδοχή θα γίνει από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και τον Ιερό Κλήρο ενώ το ιερό θησαύρισμα της πίστεώς μας θα κομίσει ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Μπαλωμένος.
 
Το γεγονός της άφιξης της Τίμιας Κάρας σε μία πολυπληθή Ενορία όπως αυτή του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς με πολλαπλά και σύνθετα προβλήματα, έρχεται να ενισχύσει και να στερεώσει έτι περισσότερο τον πιστό λαό της Θεσσαλονίκης και να τον "οπλίσει" με δύναμη, υπομονή και ελπίδα!
 
Η Ενορία αποτελεί κύτταρο της πνευματικής ζωής της Εκκλησίας, και ως τέτοιο διαδραματίζει εκτός των άλλων ποιμαντικών αναγκών και ρόλο κυρίως αγιαστικό, σωστικό, ρόλο αναγέννησης και ανανέωσης του πνευματικού μας βίου.
 
Ο ως άνω Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 7 το πρωί έως τις 12:30 τα μεσάνυχτα ενώ η Τιμία Κάρα θα παραμείνει έως την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.
 
Τέλος, όλες τις ημέρες της παραμονής της Τιμίας Κάρας, θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί από τον Ιερό Ναό».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ