{ Τελευταία νέα }

Η τοιχογραφία της Urban Act στο 7ο Λύκειο Καλαμαριάς αποτυπώνει το περιβάλλον


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Η τοιχογραφία της Urban Act  στο 7ο Λύκειο Καλαμαριάς αποτυπώνει το περιβάλλονΜια όμορφη εμπνευσμένη εικόνα από το περιβάλλον και την ανθρώπινη σχέση με αυτό, κοσμεί το 7ο Λύκειο Καλαμαριάς

Μια όμορφη εμπνευσμένη εικόνα από το περιβάλλον και την ανθρώπινη σχέση με αυτό, κοσμεί εδώ και λίγες μέρες ένα  τοίχο του σχολικού κτιριακού συγκροτήματος, στο οποίο στεγάζεται το το 7ο Λύκειο Καλαμαριάς.

Στο πλαίσιο του πρωτοποριακού  προγράμματος «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια» μέλη της Ομάδας Urban Act με τη συμμετοχή του Ιταλού προσκεκλημένου καλλιτέχνη Cheone, και τη συνεργασία και στήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών,  ομόρφυναν  την εικόνα της σχολικού κτιρίου  αλλά και της γειτονιάς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Στην ομαλή υλοποίηση αυτής της δράσης και της λειτουργίας, που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς και  αποβλέπει σε όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες,  συμμετείχε η ομάδα μαθητών της  Βουλής των Εφήβων του 7ου Λυκείου. Η δράση φιλοξενήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και με χορηγό την Flame.


 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ