Η Τσικουδιά σηκώνει ΜΠΑΪΡΑΚΙ

Η Τσικουδιά σηκώνει ΜΠΑΪΡΑΚΙ

και ενσωματώνεται στα Εταιρικά δώρα της Wise Greece για καλό σκοπό

Εταιρικά δώρα για καλό σκοπό!
Φέτος τα Χριστούγεννα, κάθε δώρο έχει μεγάλη σημασία…

Η Τσικουδιά σηκώνει ΜΠΑΪΡΑΚΙ και ενσωματώνεται στα Εταιρικά δώρα της Wise Greece, σε συνεργασία με το ByRaki flavor, για καλό σκοπό.

Επιλέξτε τις αγαπημένες σας γεύσεις ByRaki flavor σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, της Wise Greece, που παράγονται στην Ελληνική Ύπαιθρο.
 
Ένα εταιρικό δώρο μας φέρνει πιο κοντά. Είναι η αφορμή για να πούμε ευχαριστώ στους φίλους, συνεργάτες και εργαζόμενους που μας στηρίζουν. Ειδικά φέτος όμως, η σημασία είναι διπλή. Από τη μία πλευρά, επιλέγοντας Εταιρικά Δώρα από την πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, συμβάλλετε σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο:

Η Wise Greece μετατρέπει το κέρδος από την πώληση των δώρων, σε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και ειδικά φέτος η βοήθεια κατευθύνεται κυρίως στα Ιδρύματα που έχουν πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες του COVID-19.

Από την άλλη πλευρά, φέτος ένα συμβολικό εταιρικό δώρο είναι ο καλύτερος τρόπος να πείτε ευχαριστώ στους συνεργάτες ή τους εργαζόμενους, που σας στήριξαν σε μία τόσο δύσκολη χρονιά!

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπωθεί το λογότυπο της εταιρείας σας σε καρτελάκι, για να αναδείξουμε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σας, μιας και βοηθάτε τη μη κερδοσκοπική Wise Greece, να πραγματοποιήσει το κοινωνικό της έργο.

Φέτος τα Χριστούγεννα, χαρίστε υπέροχα εταιρικά δώρα Wise Greece και βοηθήστε τους ανθρώπους που μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Επικοινωνήστε με την Wise Greece για περισσότερες πληροφορίες στο info@wisegreece.com ή στο 213 0276559 -6560.
   

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως