Η Vodafone στηρίζει το «4ο Βαλκανικό Τουρνουά Νέων Αθλητών Vodafone»

Η Vodafone, για 4η συνεχή χρονιά, ήταν ο Μέγας Χορηγός του «Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Νοτιοανατολικής Ευρώπης Vodafone», το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων και στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Στο «4ο Διεθνές Βαλκανικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Αθλητών Vodafone», συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες με περισσότερα από 350 παιδιά, από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο Τουρνουά έλαβαν μέρος σημαντικές ομάδες όπως του ΠΑΟΚ, του Μακεδονικού, του Εσπέρου, των Αργοναυτών Κέρκυρας, του Πιερικού Κατερίνης, του Πελοπίδα Θηβών, των Ελπίδων Καρδίτσας και Απόλλων Λάρισας, των Ακαδημιών Locomotive Σόφιας, Lescovac Σερβίας, κα.

Σκοπός του Τουρνουά είναι η ανάδειξη ταλέντων και η βελτίωση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και η τόνωση του αθλητικού ιδεώδους στους νέους των Βαλκανίων. Ταυτόχρονα, μέσω αυτής της διοργάνωσης και κατ’ επέκταση μέσω του αθλητισμού, ενισχύονται οι σχέσεις μεταξύ των Βαλκανικών χωρών, ενώ παράλληλα, προβάλλεται η πλούσια αθλητική παράδοση της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως