{ Μουσική }

Hλεκτρονικό live από τον Dreamachinery στο Bord de l' eau

special guest: Nomik


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Hλεκτρονικό live από τον Dreamachinery στο Bord de l' eau

Χώρος: Bord de l' eau
Διεύθυνση: Εγνατία 45, 54624
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Bord de l' eau
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Dreamachinery
Πότε: 22/12/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

To Offradio κλείνει τη χρονιά με έναν από τους δίσκους της χρονιάς και τον παρουσιάζει με ένα μοναδικό ηλεκτρονικό live από τον Dreamachinery και το συγκρότημά του ζωντανά στο Bord Del' Eau

To Offradio κλείνει τη χρονιά με έναν από τους δίσκους της χρονιάς και τον παρουσιάζει με ένα μοναδικό ηλεκτρονικό live από τον Dreamachinery και το συγκρότημά του ζωντανά στο Bord Del' Eau και after party γεμάτο epic 80s music only με τη σφραγίδα του OFF και τον Νίκο Κομνηνό με τον ίδιο τον Dremachinery back to back.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
Στο Bord de l'eau, Εγνατία 45
Στις 19.00 το απόγευμα

Dreamachinery
live band session
special guest: Nomik

+album signing, 80's #epicmusiconly after party με τον Nikos Komninos back to back με τον Dreamachinery.
Είσοδος ελεύθερη

Dreamachinery: με το πρώτο του album που κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου σε Βινύλιο 180 gr και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, με έναν μαγικό τρόπο μας εισήγαγε στον αναλογικό ηλεκτρονικό του κόσμο – έναν κόσμο ηχητικά πλασμένοο από ονειρικές ατμόσφαιρες, γλυκά grooves και electro pop αισθητική!
Ολόκληρο το album του λειτουργεί ως ενιαίο μουσικό έργο μέσα από τη ροή των συνθέσεων. Ο ακροατής βιώνει μια ολοκληρωμένη μουσική δημιουργία, που φτιάχτηκε με πολλλή αγάπη και γνώση πάνω στον αναλογικό ηλεκτρονικό ήχο.
Το πρώτο ραδιοφωνικό single το “Kids On The Rainbow”, που όλοι λατρέψαμε, φέρει την συμμετοχή του Nomik  (Universal Trilogy, Sleepin Pillow) στα φωνητικά και τους στίχους. Ο ηλεκτρονικός ατμοσφαιρικός up tempo ήχος του Dreamachinery σμίγει πανέμορφα με τις μελωδικές γραμμές του Nomik έχοντας ως αποτέλεσμα μια μοναδική σύνθεση που ηχητικά καταφέρνει να σε μεταφέρει στην χρυσή εποχή της electro pop σκηνής των 80?s!
  
Short bio:
Ο DreaMachinery
έχει σπουδές στο κλασσικό πιάνο και στον τομέα της ηχοληψίας - μουσικής τεχνολογίας και φέρει επιρροές από τους ήχους της Pure Disco στα τέλη των 70?s και της ηλεκτρονικής επανάστασης των synthesizers στα 80?s. Αφού πειραματίστηκε αρκετά χρόνια με πολλά old school synthesizers που έπεφταν στα χέρια του, το 2011 άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες δικές του μουσικές συνθέσεις, με βάση πάντα την αναλογική του διάθεση, επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως: Giorgio Moroder, Chic, Kraftwerk, Howard Jones, Human League Gary Numan κ.α.

To album DREAMACHINERY κυκλοφορεί από την Plus Rec σε Βινύλιο 180gr και Digital:
Vinyl Order LP (180gr): http://bit.ly/2OzzgXV
iTunes: https://apple.co/2JBc74r
Spotify: https://spoti.fi/2Np0oaf
Deezer: http://bit.ly/2WcKtQ9
Google Play: http://bit.ly/31P6OUV

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ