{ Εκπαίδευση }

Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Δωρεάν

Χώρος: Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Στρατού 2Α, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Τιμή: 0.00

Πότε: 21/03/2019
Ώρα έναρξης: 17:00

Το Γαλλικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, ιδρύθηκε το 1906 και είναι το μοναδικό σχολείο που προσφέρει γαλλική εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα.

Σας απασχολεί το μέλλον του παιδιού σας; 
 
Θέλετε να του δώσετε τα καλύτερα εφόδια για να επιτύχει στη ζωή του;
 
Το Γαλλικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, ιδρύθηκε το 1906 και είναι το μοναδικό σχολείο που προσφέρει γαλλική εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα.
Μότο: δύο πολιτισμοί, τρεις γλώσσες!
Σήμερα, περιλαμβάνει τάξεις όλων των βαθμίδων, από το νηπιαγωγείο έως και τη Γ Λυκείου για Έλληνες, Γάλλους και ξένους μαθητές, ανεξάρτητα από τη μητρική τους γλώσσα.
Το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο είναι αναγνωρισμένα τόσο από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας όσο και από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
 
Πρόκειται για ένα οικογενειακό, ζεστό και συμπαθητικό σχολείο με Έλληνες και Γάλλους εκπαιδευτικούς. Οι μαθητές-μαθήτριες πλαισιώνονται  από ομάδα καθηγητών υψηλής ποιότητας και επωφελούνται εξατομικευμένης σχολικής παρακολούθησης!
 
Προετοιμάζονται για το απολυτήριο Γυμνασίου (Brevet) και Λυκείου (Baccalauréat) και αυτό τους ανοίγει δρόμους για σπουδές στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!
 
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου από τις 17:00 έως τις 19:00 μπορείτε να ανακαλύψετε το σχολείο, τη φιλοσοφία και τα προγράμματά, να συναντηθείτε με τους εκπαιδευτικούς, να ανταλλάξετε απόψεις και να θέσετε ερωτήσεις!
 
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019|17:00-19:00
Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης|Λεωφ. Στρατού 2A
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Παρουσίαση του Ιδρύματος από τον Διευθυντή κο Philippe Marsé
- Συνάντηση με την παιδαγωγική και εκπαιδευτική ομάδα & γονείς
- Περιήγηση στους χώρους μας και στην έκθεση « Souvenirs de Salonique »
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ift.gr/poioi-eimaste-sxoleio/ και επικοινωνήσετε στο: 2310821231 (118)
 
Είσοδος Ελεύθερη
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ