Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ύστερα από την πρώτη επιτυχημένη Ημέρα Γνωριμίας και κατόπιν δικής σας επιθυμίας, το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του και σας υποδέχεται την Πέμπτη 27 Απριλίου για γαλλικό πρωινό!
 
Η πολυπολιτισμικότητα και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι το ισχυρό χαρτί του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Στο κέντρο της πόλης, το σχολείο προωθεί δύο πολιτισμούς και τρεις γλώσσες και συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον του παιδιού.
 
Σήμερα, περιλαμβάνει τάξεις όλων των βαθμίδων, από το νηπιαγωγείο έως και τη Γ΄ Λυκείου και απαυθύνεται τόσο σε  Έλληνες όσο και σε Γάλλους και ξένους μαθητές, ανεξάρτητα από τη μητρική τους γλώσσα. Ουσιαστικά, όπως επισημαίνει ο διευθυντής του σχολείου: «Ο όρος διεθνές γαλλικό σχολείο περιγράφει μάλλον καλύτερα το πρόγραμμα σπουδών, τις αρχές και τη φιλοσοφία μας».
 
Το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο είναι αναγνωρισμένα τόσο από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας  όσο και από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
 
Οι μαθητές του Γαλλικού Σχολείου  πλαισιώνονται  από ομάδα καθηγητών υψηλής ποιότητας και επωφελούνται εξατομικευμένης παρακολούθησης!
 
Προετοιμάζονται για το απολυτήριο Γυμνασίου (Brevet) και Λυκείου (Baccalauréat) και αυτό τους ανοίγει δρόμους για σπουδές στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!
 
Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 27 Απριλίου από τις 09.00 έως τις 11.00 να γνωρίσετε τον διευθυντή του Ιδρύματος, την παιδαγωγική και εκπαιδευτική ομάδα και μαζί τους να ανακαλύψετε τη φιλοσοφία του σχολείου και τα προγράμματά του, να ανταλλάξετε απόψεις και να θέσετε ερωτήσεις!
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.efth.gr/el/ και επικοινωνήσετε στο: 2310821231 (118)

ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ
ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Πέμπτη 27 Απριλίου 2017|09.00-11.00
Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης|Λεωφ. Στρατού 2A
 
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡH