Ημέρες Καριέρας - Job Fair 2016 - Α.Π.Θ.

Ημέρες Καριέρας - Job Fair 2016 - Α.Π.Θ.

Το Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο πανευρωπαϊκός φοιτητικός οργανισμός BEST Thessaloniki διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση “Ημέρες Καριέρας – JobFair 2016 – Α.Π.Θ.” που θα διεξαχθεί στις 16 & 17 Μαΐου 2016, 9:00-18:00 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δίνεται η ευκαιρία σε τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις με κορυφαίες εταιρείες που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία.
 
Στον ίδιο χώρο, θα λαμβάνει χώρα έκθεση των εταιρειών, JobFair 2016, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις εταιρείες και να ενημερωθούν για τις προοπτικές εργασίας στον αντίστοιχο κλάδο. To JobFair 2016 θα είναι ανοιχτό για όλους τους φοιτητές και απόφοιτους των ελληνικών πανεπιστημίων. Mόνη υποχρέωση είναι η εγγραφή στην εκδήλωση εδώ: best.eu.org/thessaloniki/jobfair
 
Παράλληλα, κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, αλλά και workshops σχετικά με την εύρεση εργασίας. 
 
Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να δώσετε το βιογραφικό σας, να δικτυωθείτε, να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας, αλλά και να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες.
 
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως