{ Εκπαίδευση }

Ημερίδα Franchise - φτιάξε το δικό σου Κέντρο Μελέτης

Κυριακή 31 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Ημερίδα Franchise - φτιάξε το δικό σου Κέντρο Μελέτης
ΔωρεάνΗ ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον προνομιακό χώρο της εκπαίδευσης, είτε είναι εκπαιδευτικοί, είτε απλά θέλουν να εμπλακούν επιχειρηματικά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα Franchise που περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση του concept αλλά και του Business plan των Κέντρων Μελέτης Homework.
 
Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους  όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον προνομιακό χώρο της εκπαίδευσης, είτε είναι εκπαιδευτικοί, είτε απλά θέλουν να εμπλακούν επιχειρηματικά.
 
Τα Κέντρα Μελέτης Homework συνιστούν την πιο καινοτόμο και πρωτοποριακή πρόταση στον τομέα της επιχειρηματικότητας στον χώρο της εκπαίδευσης  και αποτελούν δημιούργημα του μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Οργανισμού της Ελλάδας, του Νέου Φροντιστηρίου, που από το 1968 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην καινοτομία της εκπαίδευσης αριθμώντας πλέον ένα δίκτυο 76 Εκπαιδευτικών κέντρων σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Στην Κύπρο τα δυο πρώτα κέντρα μελέτης ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το Δεκέμβριο του 2017 και ήδη ένα χρόνο μετά αναπτύχθηκε ένα δίκτυο από 4 μονάδες, 3 στη Λευκωσία και 1 στη Λεμεσό και από την πρώτη μέρα  λειτουργίας τους ξεπέρασαν κάθε επιχειρηματική προσδοκία.
 
 
Η Καινοτομία μας…
 
Ø  Προσωπικός χώρος μελέτης
Ø  Διάβασμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή
Ø  Ψυχομετρικό Τεστ μαθησιακών τύπων «My Edu Type» για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου
Ø  Επιστημονικό Τεστ προσωπικότητας «Big5» για μαθητές Γυμνασίου
Ø  Ψηφιακή μελέτη μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας schoolnet
Ø  Εκπαιδευτικός δίπλα στο μαθητή
Ø  Καθημερινή αξιολόγηση
Ø  Κατάλληλο πρόγραμμα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες
Ø  Βιβλία και ευκολοδιάβαστα βοηθήματα Homework
Ø  Διαπροσωπική ενημέρωση σε καθημερινή βάση
 
Το concept αξιοποιεί σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους (ψυχομετρικό τεστ), με τη βοήθεια του οποίου εκπονείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή, υποστηρίζεται από τη σύγχρονη και οικεία για τα παιδιά τεχνολογία, μέσω μιας ποιοτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαδικτυακής μάθησης, από ένα κατάλληλα διαμορφωμένο προσωπικό χώρο εργασίας που μεταφέρει το γραφείο του σπιτιού του στο χώρο του κέντρου μελέτης και φυσικά την καταλυτική παρουσία ενός ειδικά εκπαιδευμένου εκπαιδευτικού.
 
Έτσι το παιδί μέσα σε 2-3 ώρες ολοκληρώνει τη μελέτη των μαθημάτων της επόμενης μέρας, δίνοντας οριστική λύση σε ένα βασανιστικό πρόβλημα που απασχολεί κάθε οικογένεια με παιδιά στο σχολείο.
 
Τα εναλλακτικά προγράμματα καθημερινής μελέτης παρέχουν τη δυνατότητα στο γονιό να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
 
Τα Κέντρα Μελέτης Homework απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζαμε μέχρι τώρα, γονείς και μαθητές, το καθημερινό διάβασμα.
 
Το concept από επιχειρηματική άποψη συνιστά μια φιλική και χαμηλού ρίσκου οικονομική επένδυση και απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς (δασκάλους ή καθηγητές), οι οποίοι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, αλλά και σε ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών ή εργαστηρίων πληροφορικής που θέλουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον προνομιακό χώρο της εκπαίδευσης. Το χαμηλό κόστος της αρχικής επένδυσης και ο σύντομος χρόνος απόσβεσης της συνηγορούν προς αυτήν την κατεύθυνση. www.homework.edu.gr

  
https://www.youtube.com/watch?v=VL6b5nDwHcU
https://www.youtube.com/watch?v=W4-8bamFcw8 
 
Περισσότερες πληροφορίες:
Κεντρική Διοίκηση
Δ/νση: Πατησίων 345Β, 2ος όροφος, τηλ. Επικοινωνίας: 210-2519009
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ