{ Μουσική }

Ήταν εκείνη τη νυχτιά. Aφιέρωμα στο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο στο Ξέφωτο

συμμετέχουν το συγκρότημα «Μπούσουλας» και ο Γιώργος Γελαράκης


Κατηγορίες: Μουσική

Ήταν εκείνη τη νυχτιά. Aφιέρωμα στο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο στο Ξέφωτο

Χώρος: Ξέφωτο
Λυκούργου 5, Λαδάδικα, 54625, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: από 5.00
Ποιοι: συγκρότημα «Μπούσουλας», Γιώργος Γελαράκης
Πότε: 17/03/2019
Ώρα έναρξης: 21:30

«Ήταν εκείνη τη νυχτιά» Ένα αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο! Μια βουτιά στα μαγικά ταξίδια του Καββαδία, στα ζεϊμπέκικα του Μητροπάνου, και στις προσωπικές στιγμές του ίδιου του συνθέτη.
Την Κυριακή 17 Μαρτίου, στο ΞΕΦΩΤΟ (Λυκούργου 5, Λαδάδικα), το συγκρότημα "Μπούσουλας" συναντάτον τραγουδοποιό Γιώργο Γελαράκη και παρέα με τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο μπουζούκι, παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα με σκοπό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί μια παρέα.

Ο Μπούσουλας είναι ένα βεροιώτικο μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε πριν 5 χρόνια από τον Μιχάλη Ρίζο (Michael Aslan) ο οποίος είναι και ο τραγουδιστής του σχήματος και τον Κωστή Ρίζο (Κωστής Ρίζος) τον πιανίστα της οικογένειας. Στο πλευρό τους έχουν ακόμα τον Γιώργο Αθανασιάδη στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Γιάννη Γεωργουδάκη (Giannis Geo) στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Κώστα Ρίζο (Κώστας Ρίζος) στα τύμπανα! Στην ηλεκτρική κιθάρα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του σχήματος μέχρι και σήμερα βρίσκεται ο Χρήστος Δαμιανίδης

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Από το 2008 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, καθώς και openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Τουρνάς, Μ.Στόκας, Γ.Μηλιώκας, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.). Το 2007 - 2009 συμμετέχει ως ηθοποιός σε παραστάσεις της Θ.Ο.Π. σε Ορεστιάδα, Πάτρα, Κρήτη κ.α. Το 2011 και 2013 κατακτά το 3ο βραβείο σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr, και το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο "Ονειροποιός" από την Fm records, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά" από την MLK. Ο χειμώνας 2016-17 αποτελεί την έναρξη για πολλές διαφορετικές συνεργασίες και εμφανίσεις με τον τραγουδοποιό Δ.Κοργιαλά. Το Φεβρουάριο του 2017 πραγματοποιεί μία σημαντική εμφάνιση στο "Σταυρό του Νότου" στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ν.Ζιώγαλα και παράλληλα ηχογραφείται το 3ο του album! Το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιεί περιοδεία με πάνω από 30 εμφανίσεις στη βόρεια Ελλάδα. Το χειμώνα του 2017-18 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Καβάλα, Κοζάνη κ.ά. και συναντά τα Κίτρινα ποδήλατα, όπου μαζί ηχογραφούν το τραγούδι "Το νήμα" το Φεβρουάριο του 2018, που αποτελεί προπομπό του 3ου του album. Το καλοκαίρι του 2018 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Βόρεια Ελλάδα Θεσσαλία, Αθήνα και Κυκλάδες και ηχογραφεί 15 καινούρια τραγούδια.

«Ήταν εκείνη τη νυχτιά»
Συγκρότημα «Μπούσουλας»-Γιώργος Γελαράκης
Αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο
Κυριακή 17 Μαρτίου,
στο Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα
Ώρα Έναρξης 21.30                                                                        
Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911    
Είσοδος 5 ευρώ (3 ευρώ φοιτητές),
6 ευρώ μπύρα ή κρασί
8 ευρώ ποτό

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___