Η Αλεξάνδρα Ούστα σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αλέξανδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννα, την απόφαση με το σύζυγό της να μην βαπτίσουν το παιδί και την απώλεια του Σάκη Μπούλα.

«Τον πρώτο καιρό ήταν μια συνειδητή απόφαση να αφιερώνω όλο μου το χρόνο στο γιο μου», είπε για το γιο της, αν και δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο διότι η γέννησή του συνέπεσε με την καραντίνα.

Η γέννηση του γιου της ήταν μία δύσκολη εμπειρία για εκείνη, καθώς όπως σχολίασε : «πήρα μια αντιβίωση προληπτικά για τον τοκετό και έπαθα αλλεργία, ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Kινδύνεψε η ζωή του μωρού, αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο το μωρό θα κινδύνευε περισσότερο.»

Για τη γνωριμία της με το σύζυγό της, αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν σε μια παράσταση και ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της, όταν χρειαζόταν αγάπη και συντροφικότητα. Όπως τόνισε μάλιστα η ίδια, «από κοινού αποφασίσαμε να μη βαπτίσουμε το γιο μας.»

Η ίδια μίλησε και για την απώλεια του Σάκη Μπουλά, καθώς όπως είπε ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της. Μάλιστα και η απώλεια των γονιών της και των παππούδων της, τη στιγμάτισε αρκετά.

«Δε ξέρω ποια ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Είχα τους συγγενείς μου και τα αδέλφια, ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να προχωράμε παρακάτω.»

Σχετικά με την απώλεια των αγαπημένων της προσώπων και το θάνατο, η ίδια είπε ότι «ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος.»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως