Τζενη Καρέζη

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Καζάκου για τα «30 χρόνια» από τον θάνατο της μητέρας του

26 Ιουλίου 1992 πριν ακριβώς 30 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αείμνηστη ηθοποιός, Τζένη Καρέζη

Ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος Καζάκος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της μητέρας του και στη λεζάντα έγραψε «30 χρόνια»

Θυμηθήκαμε μια παλαιότερη εξομολογητική συνέντευξή, του Κωνσταντίνου Καζάκου:

«Με τη μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχθηκε κάπως. Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή, σε κάποια φάση συμφιλιώθηκε με την ιδέα. Δεν ξέρω αν έφυγε χαρούμενη, έφυγε με ένα χαμογελάκι» 

«Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους…

Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη. Εκρηκτικός χαρακτήρας, αν δεν της άρεσε κάτι θα στο έλεγε κατευθείαν τσεκουράτα. Αν κάτι την ενοχλούσε πάνω στη δουλειά…το έδειχνε απευθείας

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες από παλιά. Το όλο θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ, ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ και τέτοια. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα. Υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα».

Τζένη Καρέζη, η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η «εθνική σταρ» πέρα από το μύθο

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως