Η Άνοιξη είναι γένους θηλυκού

Οι Lions Clubs International 117B Ελλάδα – Κύπρος και η “Επιτροπή για την Οικογένεια και τη Γυναίκα‘ υλοποιούν μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στην ψυχική ενδυνάμωση της γυναίκας του σήμερα με τίτλο “Η Άνοιξη είναι0οοό γένους Θηλυκού“.

Στην εκδήλωση 15 ξεχωριστές προσωπικότητες γυναικών της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, των γραμμάτων, του επιχειρείν, των θεσμων, του θεάτρου και του εθελοντισμού, γυναίκες που ξεχώρισαν προάγοντας αξίες ζωής, η κάθε μία μέσα σε 3 λεπτά θα προσφέρουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Η βραδιά θα είναι ντυμένη με ζωντανή μουσική μελοποιημένης ποίησης και αποφθέγματα ξεχωριστών προσωπικοτήτων που ενέπνευσε η μαγεία της γυναίκας.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί Άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 ώρα 8μμ. Υποστηρικτής ο σύλλογος αποφοίτων του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης Nouvelle Amicalle .

Τις 15 συμμετέχουσες κυρίες θα επαινέσει προσωπικά ο κυβερνήτης των Lions Clubs International 117Β Ελλάς – Κύπρος Στέλιος Στυλιανίδης.

Η εκδήλωση προάγει το έργο του Άλματος Ζωής νομού Θεσσαλονίκης και την ανάγκη ευαισθητοποίησης του γυναικείου πληθυσμού σε θέματα πρόληψης

► Info

Άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου
Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Ώρα έναρξης: 20:00
Ώρα προσέλευσης 19:30
τηλ 6972271968

Φωτογραφία από το Pixabay 

  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως