Η Αντιπεριφερειάρχης κα Πατουλίδου στις ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης  κ.Βούλα Πατουλίδου επιθεώρησε  τις ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς  που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων μέχρι την 1η Διασταύρωση του οικισμού Πενταλόφου.

Oι εργασίες σε κάποια σημεία εξελίσσονται με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και σε κάποια άλλα πραγματοποιούνται στο έρεισμα.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης  και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Η κ. Πατουλίδου επισήμανε πως οι συγκεκριμένες εργασίες εντάσσονται σε  μία σειρά μικρών και μεγάλων έργων με αποτελέσματα που θα είναι ορατά και μετρήσιμα.
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης συνολικού προϋπολογισμού 5.400.000 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως