Κορίτσι διαμαρτυρία

Η αποστομωτική απάντηση 22χρονης σε πρόταση εργασίας με 280 ευρώ το μήνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σύντομο βίντεο το οποίο ανήρτησε στο διαδίκτυο μια νεαρή Ιταλίδα για να αποκαλύψει ότι της προτάθηκε εργασία πλήρης απασχόλησης, ως πωλήτρια, έναντι 280 ευρώ τον μήνα….

Η Φραντσέσκα ζει στην Νάπολη, είναι 22 ετών και αποκάλυψε μέσω «TikTok» την πρόταση εργασίας που είχε. Από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, πάντα μέσω ίντερνετ, της ζητήθηκε να εργάζεται περίπου 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο.

Όταν η κοπέλα αρνήθηκε τη δουλειά, η ιδιοκτήτρια της εμπορικής επιχείρησης της έγραψε ότι «είναι αλήθεια, τελικά, ότι οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά». Η απάντηση της Φραντσέσκα ήταν αποστομωτική: «δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα»!

Η απάντησή της, όπως και το σχετικό βίντεο, προβάλλεται από όλα τα μεγαλύτερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης της χώρας διότι -όπως τονίζεται- θέτει και πάλι το μεγάλο θέμα της αξιοπρεπώς αμειβόμενης απασχόλησης των νέων, και όχι μόνο.

 

@zkekka Rispondi a @peppeniello169 #greenscreen ♬ suono originale – Francesca Sebastiani

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως