Η Boussias λανσάρει το νέο τριμηνιαίο περιοδικό «Women Leaders»

O «τόπος συνάντησης» των εταιρειών  και των φορέων που υποστηρίζουν  και προωθούν το women leadership , το women empowerment και το Inclusion.

Τριμηνιαία έκδοση για τις δράσεις των εταιρειών  που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και τις πολιτικές που προωθούν την ισότητα. 

(Πρώτο τεύχος Ιούλιος- Σεπτέμβριος 2021)

Το Women Leaders αποτελεί τη μόνη πηγή πληροφόρησης, που συγκεντρώνει πρακτικές και δράσεις εταιρειών που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών και την προώθησή τους σε υψηλόβαθμες και διοικητικές θέσεις, αναδεικνύοντας τις εταιρείες που προωθούν την κουλτούρα ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς.
Παράλληλα, συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις πρακτικές και δράσεις των εταιρειών που έχουν ως στόχο το γενικότερο empowerment των γυναικών στην κοινωνία.
Επίσης, στόχος του Women Leaders είναι να αναδείξει τις ηγέτιδες, τις ομάδες γυναικών και τις πρωτοπόρες σε αυτόν τον τομέα εταιρείες, μέσα από συνεντεύξεις, αφιερώματα, αρθρογραφία και μόνιμες στήλες.
Τέλος, φιλοδοξεί να προσφέρει έμπνευση στους αναγνώστες του, μέσα από «inspirational» παρουσιάσεις και συνεντεύξεις επιτυχημένων γυναικών από το ευρύτερο κοινωνικό πλέγμα.

Θεματολογία

Το περιοδικό εστιάζει σε θέματα, όπως: Leadership, Θεσμικά, Diversity & Inclusion,  Glass ceiling, Employer branding, Coaching  & mentoring, Women  networking, Eκπαίδευση & προσωπική ανάπτυξη, Entrepreneurship,  Ισορροπία καριέρας  και προσωπικής  ζωής, Achievements, Well Being κ.λπ.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων:
Δράσεις των εταιρειών που στοχεύουν στην ενδυνάμωση, υποστήριξη και προώθηση πολιτικών εξέλιξης και ανέλιξης του εσωτερικού τους κοινού με βασικό κριτήριο τις ίσες ευκαιρίες, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που έχουν ως στόχο την υποστήριξη και την ενδυνάμωση των γυναικών, «Women Leaders», επιτυχημένες δηλαδή γυναίκες από επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και από το φάσμα της κοινωνίας συνολικά, οι οποίες μπορούν να εμπνεύσουν, ομάδες γυναικών που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο σε business lines επιχειρήσεων, γυναίκες leaders ανά industry, και τέλος, θα αναδείξει το θεσμικό πλαίσιο για την ισότητα των φύλων και των ίσων ευκαιριών στο εργασιακό περιβάλλον, που πλέον καθίσταται βασική προτεραιότητα για τα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΕ και την Ελλάδα.

Το κοινό του περιοδικού

Το περιοδικό απευθύνεται σε: ►   Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη όπως: CEOs, Managing Directors, General Managers, Country Managers.   ►   Ανώτερα και Ανώτατα στελέχη HR,  όπως: CHROs, HR Directors, HR Managers, Talent Managers, Recruitment Managers, Head of People & Culture, Employer Branding Managers, Diversity  & Inclusion Specialists.  ►   Ανώτερα και Ανώτατα Στελέχη εταιρικής επικοινωνίας όπως: Managers & Directors σε θέσεις PR, Corporate Communications, CSR και Internal Communications.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Λέττα Γκύζη, lgkyzi@boussias.com, +30 210 6617 777 (εσωτ. 163)

Women LeadersΟ Εκδότης

Η ΒOUSSIAS είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή και ευρεία αποδοχή. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων σε πλήθος δυναμικών αγορών στηρίζονται στα 20+ πρωτοποριακά περιοδικά και newsletters της Boussias για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται παράλληλα δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων, έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 400 εκδηλώσεις τα τελευταία 15 χρόνια, με την συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από όλο τον κόσμο και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην χώρα μας. Από το 2010 η Boussias δραστηριοποιείται και στο χώρο των επιχειρηματικών βραβείων, με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών. Τα βραβεία της Boussias αναγνωρίζονται για την αξιοπιστία και εγκυρότητά τους και σκοπό έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών στη χώρα μας σε πλήθος επιχειρηματικών κλάδων. Kάθε χρόνο, η Boussias διοργανώνει περισσότερα από 70 συνέδρια και 40 θεματικά επιχειρηματικά βραβεία. Διαβάστε περισσότερα για το σκοπό της εταιρείας, τους τίτλους που εκδίδει και τα events που διοργανώνει στο www.boussias.com.

 

Διαβάστε επίσης: Packaging Awards 2021: Οι συσκευασίες που ξεχώρισαν βραβεύονται σε μια live εκδήλωση

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως