Η «Διαγώνιος» εξασφαλίζει την επιτυχία, μαζί με τον μαθητή και προς όφελός του (video)

Διαγώνιος

Δυνατός σύμμαχος του μαθητή αποδεικνύεται και πάλι το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Διαγώνιος». Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο αναδεικνύεται ο κομβικός του ρόλος, καθώς εν μέσω πανδημίας δημιουργήθηκαν αυξημένες απαιτήσεις για παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης στον κάθε μαθητή. Παράλληλα η ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια έρχεται να προσθέσει ακόμη μία δυσκολία στην επίτευξη του στόχου για τους υποψήφιους.

Στο πλευρό κάθε μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου

Με μία μεγάλη εμπειρία που ξεκινά από το 1987, η «Διαγώνιος» συνεχίζει δυναμικά για 35 χρόνια να στηρίζει τις ανάγκες των μαθητών. Ξεκινώντας από τους μαθητές του Γυμνασίου, παρέχονται υπηρεσίες για όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Δίνοντας έμφαση στον εντοπισμό και την κάλυψη πιθανών μαθησιακών κενών, οι έμπειροι καθηγητές προετοιμάζουν άριστα τους έφηβους που εμπιστεύονται το φροντιστήριο «Διαγώνιος» για την εισαγωγή τους, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαγώνιος

Η  «Διαγώνιος» συνεχίζει να παρέχει και αυτή τη σχολική χρονιά, σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ο Βασίλης Φλώρος και ο Θεόφιλος Γραμματικόπουλος, δύο από τα πλέον έμπειρα καθηγητικά στελέχη του φροντιστηρίου, μιλούν στο Cityportal.gr και τη Μαρία Ανθίδου για τις σύγχρονες ανάγκες που έχουν προκύψει στην εκπαίδευση. Ανάγκες που βιώνει κάθε μαθητής, ιδιαίτερα του Λυκείου και που καλύπτει άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο, το πλήρως καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Διαγώνιος».

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310417800
Επισκεφθείτε το site www.diagonios-kalamaria.gr
Facebook

 

Διαβάστε επίσης: Ο πιο σύντομος δρόμος για την επιτυχία είναι η Διαγώνιος

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως