Site icon Cityportal.gr

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ


40 χρόνια δημιουργεί επαγγελματίες!

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια λειτουργίας το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ παραμένει το μεγαλύτερο και καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας.

49 ειδικά επιλεγμένες ειδικότητες, προσφέρονται και οδηγούν τους απόφοιτους απευθείας στην αγορά για προσλήψεις. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας που λειτουργεί πρωτοποριακά στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ από το 1996, φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων. Απευθείας συνεργασία με πλήθος εταιριών καθώς και συνεντεύξεις στις Ημέρες Καριέρας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εξασφαλίζει τους αποφοίτους σε θέσεις εργασίας (τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά το Γραφείο Σταδιοδρομίας πρότεινε 750 νέες θέσεις εργασίας). Πάντα καινοτόμο το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, από το 2008 δημιούργησε το site ευρέσεως εργασίας www.iekdeltajobs.gr. Έγινε έτσι το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση.

Το αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα μετά από διετή φοίτηση και εξετάσεις Πιστοποίησης, εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα ανάλογα με την ειδικότητα και αποτελεί προσόν για πρόσληψη σε θέσεις του δημόσιου τομέα.

Λειτουργούν οι τομείς: Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Μουσική Τεχνολογία & Ηχοληψία, Επαγγέλματα Μόδας & Ομορφιάς, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Τομέας Κατασκευών, Τουριστικά Επαγγέλματα, Τομέας Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παραϊατρικά Επαγγέλματα, ΜΜΕ, Εκπαιδευτές Οδηγών. Για όσους το επιθυμούν δίνεται δυνατότητα συνέχισης των σπουδών για απόκτηση πανεπιστημιακού τίτλου Bachelor.

Κτιριακές εγκαταστάσεις χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη φιλοξενούν σύγχρονα εργαστήρια όλων των ειδικοτήτων με υλικοτεχνική υποδομή πέραν των τυπικών απαιτήσεων. Επαγγελματίες εκπαιδευτές μεταδίδουν γνώσεις και ενθουσιασμό στους σπουδαστές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων, εκπαιδευτικών επισκέψεων και δραστηριοτήτων, που στόχο έχουν την ενθάρρυνση των σπουδαστών και την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους.

Στα 40 χρόνια λειτουργίας του το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ έχει παγιώσει μια σειρά από συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες της χώρας: TOYOTA, YAMAHA, LG, SCHNEIDER ELECTRIC, MediΠΡΙΝΟΥ, KRYOLAN Professional Make Up, RILKEN – SCHWARZKOPF, SIMEONI, GRECOTEL, KENWOOD, ΜΕΒΓΑΛ, MEDITRUST είναι μερικές από τις εταιρίες που συμβάλλουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσφέροντας πρόθυμα την τεχνογνωσία τους και επιβραβεύοντας τους σπουδαστές.
Το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του αποτελεί από φέτος εξουσιοδοτημένο Apple Training Center IT, Logic & Audio, προσφέροντας προγράμματα εξειδίκευσης σε περιβάλλον mac. Παράλληλα, παραμένει εξεταστικό κέντρο ECDL και τοπική ακαδημία CISCO.
Για τη διευκόλυνση των σπουδαστών από την περιφέρεια λειτουργεί Γραφείο Στέγασης, που βοηθά στην εξεύρεση κατοικίας. Παρέχεται αναβολή στράτευσης.

Πληροφορίες – Εγγραφές:
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Ρεθύμνου 3, Μουσείο, τ: 210 8225983
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θεσ/νίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ: 2310 226 318
www.delta-iek.gr / www.iekdeltajobs.gr / www.iekdeltaradio.gr


Τα IEK ΔΕΛΤΑ προσφέρουν μια υποτροφία ενός έτους στο τμήμα Δημοσιαγραφίας ή Αθλητικής Δημοσιογραφίας αξίας 3500 euro

Exit mobile version