Αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι από τις φυλακές Χάρεν λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι η Εύα Καϊλή, έπειτα από 4 μήνες.
Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και κατηγορουμένη για εμπλοκή στο σκάνδαλο Qatargate έφτασε στο σπίτι της, όπου θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Στο αυτοκίνητο μαζί της ήταν ο πατέρας της και ο δικηγόρος της, Μ. Δημητρακόπουλος.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητο, ότι χαίρεται πολύ που θα δει την κόρη της κι ότι «συνεχίζεται ο αγώνας με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους» της.
«Ευχαριστώ πολύ με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου»
Eva Kaili while arriving at her house in Brussels told journos that she is happy to see her daughter again and she will continue the fight with the decisiveness of her lawyers. She was in the car with her father and her Greek lawyer. pic.twitter.com/EjR2fXC7qw
— Efi Koutsokosta (@Efkouts) April 14, 2023
Η δήλωση Δημητρακόπουλου
«Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκεται κοντά στην κόρη της και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα», αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά από την αποφυλάκιση της πελάτισσάς του από τις φυλακές Χάρεν.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως