Η Γερακίνα Μπισμπινά εξελέγη ομόφωνα νέα Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης (28/1/2022)

Η Γερακίνα Μπισμπινά είναι η νέα Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Γερακίνα Μπισμπινά εξελέγη ομόφωνα σήμερα (28/1) νέα Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, έπειτα από πρόταση της παράταξης της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας “Αλληλεγγύη”.

Αντιπρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης εξελέγη επίσης ομόφωνα, ο προτεινόμενος από την αντιπολίτευση Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ζέρβας της παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά”.

Λευκό ψήφισε ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Σωτήρης Αβραμόπουλος.

Η Γερακίνα Μπισμπινά εξελέγη ομόφωνα νέα Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης (28/1/2022)

Ο κ. Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του συνεχάρη το νέο Προεδρείο και επισήμανε πως η συνεργασία ανάμεσα στις παρατάξεις, αλλά και ανάμεσα στις Επιτροπές και τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι προαπαιτούμενο, προκειμένου να είναι αποτελεσματική η λειτουργία της Περιφέρειας, αλλά και η διοίκηση. “Ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου και πρόθεση όλων μας είναι να βρίσκουμε λύσεις, ώστε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ο ρόλος της Μητροπολιτικής Επιτροπής είναι κρίσιμος, διότι σε αυτή συζητούνται όλα τα μεγάλα ζητήματα της Θεσσαλονίκης”, τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Μετά την εκλογή της η κ. Μπισμπινά ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα και τα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης και επισήμανε: “Ελπίζω στην καλή συνεργασία όλων των μελών της Μητροπολιτικής Επιτροπής. Υπόσχομαι να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, όπως άλλωστε κάνω από το 2014 όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος όλων μας είναι να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου”.

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής για την αποδοχή και σημείωσε: “Προσβλέπω σε συνεργασία με όλους, ώστε να λύνουμε προβλήματα και να προωθούμε τη συλλογικότητα. Έτσι θα είμαστε αποτελεσματικοί για τους πολίτες”.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Παρατείνεται το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ κεντρικού δήμου και Ύπατης Αρμοστείας για την προστασία των προσφύγων

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως