Site icon Cityportal.gr

Ι Hair U Mod’s Hair Partner: Mια δυνατή ομάδα, με… μάστερ στην υγεία και την ομορφιά των μαλλιών

εσωτερικός χώρος

Για το Ι Hair U σίγουρα από κάπου και κάποιον έχεις ακούσει. Έμπειροι κομμωτές, αφοσιωμένοι επαγγελματίες – μα πάνω από όλα άνθρωποι με πάθος και αγάπη για τη δουλειά τους.

Δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά τις δημιουργούν

Το κομμωτήριο είναι επίσημος συνεργάτης της Mod’s Hair Paris και κάνει τις δικές του προτάσεις σε χρώματα και κουρέματα. Με κολεξιόν σε χρώματα και κουρέματα που ανανεώνεται ανά 6 μήνες μιας και εδώ γνωρίζουν τα μαλλιά όσο λίγοι, είναι πάντα μία επιλογή που θα σε δικαιώσει.

Με πρωταρχικό στόχο τα υγιή μαλλιά

Αρχικά, πρέπει να σου τονίσουμε πως στο Ι Hair U Mod’s Hair Partner, πρωταρχικός στόχος είναι η υγεία των μαλλιών σου. Έχοντας λοιπόν αυτό ως ευαγγέλιο, προχωρούν στην σωστή τεχνική τόσο για το κούρεμα όσο για τη βαφή σου – προσέχοντας κάθε τους πρόταση προς εσένα να ικανοποιεί τα θέλω σου, τις ανάγκες σου και να σου ταιριάζει!

Εδώ η ομάδα είναι άρτια καταρτισμένη, και ο καθένας εξειδικεύεται στον τομέα του, χωρίς να σταματά ποτέ να εξελίσσεται, με διαρκή και συνεχόμενη εκπαίδευση, παρακολουθώντας τα trends και τις νέες τεχνικές και μεθόδους, παρακολουθώντας συχνά νέα trainings για να είναι σίγουροι πως οι υπηρεσίες τους είναι σύγχρονες και εξελιγμένες! Δεν είναι απλώς hair experts, αλλά beauty experts – κι αυτό σημαίνει ότι στοχεύουν στο total look σου με μια ολοκληρωμένη πρόταση για την εμφάνισή σου!

Τα δυνατά τους χαρτιά είναι πολλά – είναι εξαιρετικοί στις τεχνικές κουρέματος και εξειδικευμένοι στα χρώματα! Επίσης είναι γνωστό πως την ομάδα του Ι Ηair U εμπιστεύονται πολλοί επώνυμοι και επώνυμες από όλους τους χώρους με αποκορύφωμα τη φετινή τους συνεργασία με την αποστολή της Κύπρου στη Eurovision!

Το καλύτερο πάντως είναι πως όσο ταλαιπωρημένα κι αν είναι τα μαλλιά σου εδώ θα βρεις την κατάλληλη θεραπεία αρκεί να τους εμπιστευτείς. Και θα δεις τα μαλλιά σου να λάμπουν!

Ένας χώρος που σε χαλαρώνει και σε ανανεώνει

Στο φιλόξενο, χαλαρωτικό περιβάλλον του Ι hair U χτίζεται πάντα μια προσωπική σχέση με κάθε πελάτη συζητώντας μαζί του για κάθε ιδέα και πρόταση, πάντοτε προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, καθώς και στην υφή και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα των μαλλιών του.

Φυσικά αυτό αφορά κάθε γυναίκα αλλά και κάθε άνδρα που θέλει να αναδείξει τα πιο γοητευτικά και ελκυστικά στοιχεία του προσώπου του!

Συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και προϊόντα περιποίησης μαλλιών, το Ι hair U υπόσχεται να σου χαρίσει το αέρινο κούρεμα και χτένισμα που ονειρεύεσαι και θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά και την προσωπικότητά σου.

Δώσε στα μαλλιά σου την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει και αφέσου στα χέρια των hair experts του I Hair U! Δεν θα το μετανιώσεις!

 

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 39
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 318258
Website
Facebook
Instagram

Διαβάστε επίσης: Le centre de beaute: Μία μοναδική ιστορία ομορφιάς που μετρά 70 χρόνια!

Exit mobile version