Η ιστορία του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ολοκλήρωσε τα τηλεοπτικά γυρίσματα, που ανέλαβε ομάδα μαθητών του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Νεάπολης Θεσσαλονίκης, με την καθοδήγηση της αξίας καθηγήτριας Γαρυφαλιάς Κωνσταντινίδη.

Η ομάδα των μαθητών της 3ης Γυμνασίου επίλεξε την προσωπικότητα του Εθνικού συμβόλου του Ελληνισμού του Πόντου Νίκου Καπετανίδη για να λάβει μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Υπουργείου Παιδείας, με την παραγωγή ενός βίντεο διάρκειας 6 λεπτών σε σενάριο που δημιούργησαν οι μαθητές με την επιβλέπουσα καθηγήτρια.

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ανέλαβε να στηρίξει την παραγωγή οπτικά και τεχνικά και να καθοδηγήσει τους μαθητές στον χώρο του μνημείου του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη στο μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά στην Δυτική Θεσσαλονίκη, με τη βοήθεια της Pap Media και των Δημήτρη Παπαμιχαλάκη και Αντώνη Αμερικάνου.

Γυρίσματα έλαβαν χώρα επίσης στη στέγη των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης με την ευγενική προσφορά του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου.

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης εκφράζει τη συγκίνηση όλων των μελών του για την εισαγωγή των στοιχείων της θυσίας του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη στα σχολικά τμήματα και εύχεται την καλύτερη θέση στον διαγωνισμό για τον Αντώνη, τον Θωμά, τον Δημήτρη και Αριστοτέλη μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Νεάπολης.

Η ψυχή του Εθνομάρτυρα από κει ψηλά είναι βέβαιο ότι πάλλεται από αισθήματα  ικανοποίησης και ελπίδας για το Έθνος και τη Νεολαία του.

Νίκος Καπετανίδης


Θεσσαλονίκη 3 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως