Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χώρισε με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Το ζευγάρι επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια γάμου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού τους.

Προτεραιότητά τους είναι τα δύο τους παιδιά, Μάξιμος και Κίμωνας, για χάρη των οποίων τηρούν τυπικές σχέσεις. Ο Μάξιμος ήρθε στη ζωή, εννέα μήνες μετά τον γάμο τους και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου του 2013, ενώ στις 4 Μαρτίου του 2019 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, Κίμωνας.

Μάλιστα, ενώ φρόντισαν να σβήσουν ο ένας τον άλλο στα social media, κράτησαν τις κοινές τους φωτογραφίες.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2012 στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, μετά από 1,5 μήνα γνωριμίας. Στο παρελθόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε αναφερθεί στον γάμο της στην εκπομπή «After Dark» και είχε αποκαλύψει πως ποτέ δεν ήθελε να προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα, ούτε τα παιδιά ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν πως ίσως κάνω παιδί, μετά τα 30 μόνη μου ή μπορεί να υιοθετούσα. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν από όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου, έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», είχε πει.

Λίγες ώρες μετά την συγκεκριμένη είδηση, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της.