Η μεγαλύτερη ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο η μεγαλύτερη και πλέον επιτυχημένη Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που έγινε στη Θεσσαλονίκη / Βόρεια Ελλάδα. Την ημερίδα που είχε τίτλο “Καινοτόμες εξειδικεύσεις και τεχνικές αποδοτικής μελέτης” διοργάνωσε το Career Lab Μπαχαράκη το υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό εργαστήριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη.

Περισσότερα από 1500 άτομα παρακολούθησαν τη μεγαλύτερη Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Πάνω από 1500 γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δύο ενότητες της Ημερίδας και αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο μείζον θέμα της επιλογής επαγγέλματος. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν αξιόπιστα και με πληρότητα για τη σύγχρονη αγορά εργασίας με επικαιροποιημένα στοιχεία, επιστημονική αρτιότητα και μέσω δημιουργικού διαλόγου για το σύγχρονο επαγγελματικό “τοπίο”, με απώτερο στόχο την υπεύθυνη και επιτυχημένη επιλογή, σε βάθος χρόνου, Σπουδών και Επαγγέλματος.

Η Ημερίδα που εντάσσεται στη φιλοσοφία της ολιστικής παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Μπαχαράκη περιλάμβανε δύο ενότητες.

  • Στη διάρκεια της 1ης ενότητας: “Επαγγελματικοί κλάδοι με προοπτικές και Καινοτόμες Εξειδικεύσεις” ο Διευθυντής Σπουδών των Φροντιστηρίων Ι. Μ. Μπαχαράκης παρουσίασε τα “Κριτήρια επιλογής σπουδών και επαγγέλματος σε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας”. Στη συνέχεια ο Ιωάννης Χ. Μπαχαράκης Διευθυντής Σπουδών στο εκπαιδευτήριο της Δυτικής Θεσσαλονίκης σε εισήγησή του ανέλυσε τη σχέση της “Πληροφορικής & Διεπιστημονικότητας” ως κλειδί της επαγγελματικής επιτυχίας. Τη σκυτάλη πήρε ο δρ. Κ. Κότιος Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας, ιδρυτής της Labora ο οποίος αναφέρθηκε σε σύγχρονες και καινοτόμες εξειδικεύσεις αλλά και σε επαγγέλματα με προοπτικές στο άμεσο και απώτερο μέλλον.
  • Στη 2η ενότητα: “Τεχνικές αποδοτικής μελέτης” ο δρ. Κ. Κότιος  ανέλυσε τεχνικές σωστής διαχείρισης του χρόνου μελέτης και έδωσε κατευθύνσεις για αποδοτικό διάβασμα και για ισορροπημένη χρήση του κινητού και των social media στη μαθητική καθημερινότητα.

Τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη επενδύουν στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη, εδώ και χρόνια επενδύουν στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό θεωρώντας τη σωστή επαγγελματική καθοδήγηση των νέων απαραίτητο συμπλήρωμα της εξειδικευμένης γνώσης αλλά και της ευρύτερης καλλιέργειας που προσφέρουν. Η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία και η διαρκής επιμόρφωση των στελεχών μας σε επίπεδο συμβουλευτικής εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου, που εξασφαλίζουν στους μαθητές μας ολοκληρωμένη και αξιόπιστη ενημέρωση, απαραίτητο εφόδιο για τη μελλοντική επαγγελματική τους επιτυχία.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη μεγάλη Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που έγινε στο Βελλίδειο για πληροφορίες και  ερωτήσεις, μπορούν να απευθύνονται στα κεντρικά γραφεία των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310.98.98.99 για κλείσιμο ραντεβού

Τα Υπερσύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μπαχαράκη βρίσκονται στα πιο κεντρικά και κομβικά σημεία της πόλης Καμάρα, Πλατεία Αριστοτέλους, Εύοσμο, Νεάπολη, Πεύκα, Χαριλάου- Κ.Τούμπα, Ντεπώ, Καλαμαριά, Θέρμη.


Θεσσαλονίκη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές (δωρεάν)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως