Τουρνουά «North Area Beach Volley Circuit» στην 4η Δημοτική Κοινότητα

Η πρώτη διοργάνωση beach volley στον Δήμο Καλαμαριάς!

Ένα διαφορετικό αθλητικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της Καλαμαριάς, αλλά και οι επισκέπτες στην πλαζ Αρετσούς, αφού θα διεξαχθεί το Τουρνουά Πανελληνίου Πρωταθλήματος BEACH VOLLEY, από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου.

«Η Καλαμαριά έχει αλλάξει σελίδα, έγινε πιο εξωστρεφής κι εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για την ανάδειξή της. Έτσι λοιπόν διεκδικήσαμε και φέρνουμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση, προκειμένου να προωθήσουμε το άθλημα του beach volley και να προβάλλουμε ακόμη περισσότερο τη μοναδική παραλία που υπάρχει εντός πολεοδομικού συγκροτήματος», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Επιπλέον η Καλαμαριά είναι ο δεύτερος σταθμός, από τους εφτά συνολικά του NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT, όπου θα συμμετάσχουν 24 ανδρικές και 14 γυναικείες ομάδες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, τα προκριματικά θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής 24/6 με τους αγώνες των ανδρών να πραγματοποιούνται στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά (πλαζ Αρετσούς) και των γυναικών στο APOLLON BEACH CLUB στις κοντινές εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό των γυναικών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 17:00 και των ανδρών στις 20:00.

Kαλαμαριά: Μια ανάσα πριν τον τελικό του τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 της FIBA

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως