Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας μετά την επίθεση με το βιτριόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο μαρτύριο που έζησε και συνεχίζει να ζει η Ιωάννα, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, έρχεται στο φως μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ΟΚ. Το περιοδικό φιλοξενεί την πρώτη συνέντευξη και την πρώτη φωτογραφία της άτυχης κοπέλας μετά από εκείνη τη δραματική στιγμή που άλλαξε τη ζωή της, ενώ στο MEGA, μίλησε και η γιατρός της.
Είναι αναγκασμένη να τη φορά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Τη βγάζει μόνο την ώρα του φαγητού. Η Ιωάννα δεν θα μπορέσει να αποχωριστεί τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμη την ιατρική θεραπευτική μάσκα και τα ειδικά ρούχα τραύματα.

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, ο Γολγοθάς συνεχίζεται

«Πέρα από τους λόγους της εικόνας μου που δεν με κάνει να νιώθω άνετα να κυκλοφορώ δεν μπορώ να εκτεθώ στο φως της μέρας για λόγους ευαισθησίας. Δεν μπορώ να εργαστώ για πρώτη φορά στη ζωή μου, το ίδιο και η μητέρα μου που με φροντίζει καθημερινά, αφού η όραση και η κίνησή μου δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί».

«Ακόμα κι αν θέλω να πιω νερό, δεν μπορώ, πρέπει να πιω με καλαμάκι».

Ο δρόμος για την επούλωση των τραυμάτων μακρύς. Η Ιωάννα έχει κάνει οκτώ χειρουργεία και έπονται πολλά ακόμη. Η πανδημία και η πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία καθυστερούν τη διαδικασία.

“Δεν έχω καταλάβει το τόσο μίσος εναντίον μου”

Η Ιωάννα δε διστάζει να μιλήσει για το φόβο που ένιωθε μέχρι να συλληφθεί η 35χρονη κατηγορούμενη. «Αναρωτιόμουν πώς ήταν δυνατόν να έχω ενοχλήσει κάποιον χωρίς να το έχω καταλάβει ώστε να με μισεί τόσο που να με κυνηγά με μανία ξανά και ξανά για να με σκοτώσει».

Πηγή:megatv.com