Η Συμμαχία των Φύλων στο ReThink-ReAct

Το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Θεσσαλονίκης, γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα με ένα διήμερο (29-30 Ιουνίου) πλούσιο σε ιδέες, ερεθίσματα, συζητήσεις και δράσεις!

Με τον γενικό τίτλο “Μια πράσινη πυξίδα για την Ελλάδα: κοινωνία, οικονομία, οικολογία”, οι εκδηλώσεις συγκεντρώσουν κορυφαίους εμπειρογνώμονες, φορείς λήψης αποφάσεων και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, σε μια συλλογική προσπάθεια να δούμε πέρα από τις κυρίαρχες αφηγήσεις και να προσδιορίσουμε κάποια απαραίτητα βήματα προς ένα δίκαιο, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμο μέλλον.

Η Συμμαχία των Φύλων -περήφανη για τη συνεργασία με τους ανθρώπους του Ιδρύματος σε θέματα ένταξης της οπτικής φύλου και καταπολέμησης των έμφυλων διακρίσεων στην Ελλάδα- δηλώνει παρούσα και συμμετέχει παρουσιάζοντας σε ένα speed dating session την μέχρι σήμερα κοινή διαδρομή μας, με όλες τις δράσεις και τα προγράμματα που έχουμε υλοποιήσει με την υποστήριξη του Ιδρύματος, από την αρχή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα!

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: https://gr.boell.org/…/10-hronia-idryma-hainrih-mpel…

Info

29 Ιουνίου – Φόρουμ Ιδεών
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Μ2
30 Ιουνίου – Ιδέες στην πράξη
Στο κέντρο και τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πλέον έγκυρος και πλήρης οδηγός για διασκέδαση – έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως