ΟΑΣΘ

Η Θεσσαλονίκη θα υποδεχτεί τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στα γραφεία του ΟΑΣΘ με κεντρικό θέμα τα ηλεκτρικά λεωφορεία, την αναδιάρθρωση των δρομολογίων, καθώς και θέματα του νέου συγκοινωνιακού σχεδιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ως οικοδεσπότης, ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κωνσταντινος Ταγγίρης, σημείωσε ότι ο Οργανισμός έχει ήδη προετοιμάσει την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών που αφορούν τα έργα κατασκευής σταθμών φόρτισης στα δύο αμαξοστάσια του Οργανισμού, στον Φοίνικα και στη Σταυρούπολη.

Ο κ. Ξιφαράς, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, επισήμανε ότι αποτελεί ισχυρή προτεραιότητα του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και της κυβέρνησης το πέρασμα των αστικών συγκοινωνιών της χώρας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και αναφέρθηκε αναλυτικά στις διαδικασίες που «τρέχουν».

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ.κ. Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας, αντίστοιχα, συζητήθηκαν, επίσης, θέματα τα οποία αφορούν στην αναδιάρθρωση των δρομολογίων, καθώς και θέματα του νέου συγκοινωνιακού σχεδιασμού στη Θεσσαλονίκη.


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως