Η τηλεοπτική συνέχεια του «Parasite» θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με την ταινία

Ήταν γνωστό από πέρσι πως η Οσκαρική ταινία «Parasite» θα μεταφερόταν τηλεοπτικά από το δίκτυο του HBO. Στην τότε ανακοίνωση μάλιστα είχαμε μάθει πως το σενάριο της σειράς θα επιμεληθεί ο Adam McKay (Succession, The Big Short) ενώ την παραγωγή θα επιβλέπει ο δημιουργός της ταινίας και βραβευμένος με Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας γι’ αυτή, Bong Joon Ho.

Μέσα από μία συνέντευξη του στο podcast «Happy Sad Confused», ο McKay αναφέρθηκε στο project αυτό λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Μόλις ολοκληρώσαμε την πλαισίωση της συγγραφικής ομάδας. Ουσιαστικά εγώ σχεδίασα τη σειρά μαζί με τον σκηνοθέτη Bong στη διάρκεια της καραντίνας και εκείνος επέβλεπε

Στη συνέχεια ο McKay προχώρησε στην αποκάλυψη πως η τηλεοπτική σειρά δεν θα είναι remake της ταινίας αλλά «θα εκτυλίσσεται στον ίδιο κόσμο με την ταινία και θα είναι μια πρωτότυπη ιστορία.» Ο δημιουργός ολοκλήρωσε λέγοντας πως το πλάνο είναι να δημιουργήσει μία mini εξάωρη σειρά, που κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία πολύ μεγάλη ταινία.

Η ταινία «Parasite» προβλήθηκε το 2019 και απέσπασε αποθεωτικές κριτικές. Εκτός του Όσκαρ σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και της καλύτερης διεθνούς ταινίας.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως