Η Τζέιμι Λι Κέρτις για την πλαστική χειρουργική: «Αν αρχίσεις, δεν υπάρχει γυρισμός»

Η δημοφιλής ηθοποιός κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία ως προς τις πλαστικές επεμβάσεις και εξήγησε πώς την οδήγησαν σε έναν δύσκολο εθισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο αγώνας της Τζέιμι Λι Κέρτις για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

Η Τζέιμι Λι Κέρτις μοιράστηκε τις σκέψεις της για την πλαστική χειρουργική αναφερόμενη και σε προσωπικές της εμπειρίες:

«Δοκίμασα την πλαστική χειρουργική και δεν δούλεψε», δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός. Στη συνέχεια εξήγησε πως ως συνέπεια της πλαστικής χειρουργικής, εθίστηκε σε παυσίπονα, εξάρτηση που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ένα κάμεραμαν σχολίασε τα φουσκωτά μου μάτια, στη διάρκεια γυρίσματος», είπε πιο συγκεκριμένα. «Ντράπηκα τόσο πολύ που, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ταινία, έκανα πλαστική στα μάτια μου. Όταν ξεκινήσαν τις επεμβάσεις στο πρόσωπο, δεν υπάρχει γυρισμός», συμπλήρωσε.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις ακόμη συσχέτισε την μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις με τα social media και την επίδραση που έχουν πάνω στους ανθρώπους και στον τρόπο που αξιολογούν την εξωτερική τους εμφάνιση.

«Προσωπικά χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πράγματα που αγαπώ. Τελεία. Όλα τα άλλα είναι καρκινώματα. Απλά δεν έχουμε κατανοήσει την αγωνία στην οποία βρίσκονται οι νέοι άνθρωποι επειδή χρησιμοποιούν τα social media και κάνουν συγκρίσεις με άλλους. Εμείς οι μεγαλύτεροι ξέρουμε πως είναι όλα ένα ψέμα. Για τους μικρότερους όμως, είναι πραγματικά επικίνδυνο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως